Zijem s dalsou bulimickou, ako sa obrnit?

Príspevok v téme: Zijem s dalsou bulimickou, ako sa obrnit?
zazie2112

Baby vedeli by ste mi nejak poradit- mozno niektora z vas ma podobny problem, mam bulimio-anorexiu, ale drzim sa bojujem uz skoro rok. Byvam aj s brachom a jeho frajerkou, ktora uz asi tiez nezvracia, ale zas prestala jest, strasne schudla a mna to hrozne depta, lebo ja som pribrata a ked s nou sedim za stolom a vidim jak sa v tom pipla a kdesi hlboko mam vycitky ze tolko jem. Chcem sa nad to povzniest,nemate nejaku "formulku"?Radu?Podobnu prihodu, ktora povzbudi?

misha

Viem, že to nie je riešenie, ale ja by som išla jesť inde.. do inej miestnosti, lebo tiež som chorá, a viem, že by som s tým tiež mala, keby som videla, že ona neje.

frida

nemusite hned na psychinu, mozno by stacilo, keby ste sa o tom porozpravali a snazili sa jedna druhej pomoct, teda teraz skor ty jej. ak sa budete navzajom podporovat, mozete to zvladnut. a ty nemas mat preco vycitky. to skor ona, lebo to nie je dobre, ak neje.

00001

chceš dobrú radu? tak sa chytte obe za ručičky a pekne cupkajte na psychiatriu, je fajn, že o svojej chorobe viete a že sa snažíš s ňou bojovať ale takto to zrejme nepôjde, takže je len jedno miesto kde vám pômôžu