"Brušná chrípka"

imalda

Ahojte.
Mne zistili pred rokom plucne chlamydie, ale nemala som tazkosti, tak sa to neriesilo ale mam autoimunitu - ANA testy mam pozitivne a mam zvysene cirkulujuce imunokomplexy 5 nasobne. Uzival niekto nejaky preparat na znizenie imunokomplexov. Mne predpisali Plaquenil ale radsej by som chcela vyskusat nejake "ludove" preparaty
Diky

vševedka

Dík, potom sa poradím o konkr,kapsuliach rybieho tuku, zatiaľ som ho nechcela, myslím, že môže zvyšovať rheologické vlastnosti krvi a ja iba zajtra končím s pichaním 20.tej dávky Fraxiparinu, tak som "nariedená" až až.Ten Bromelain asi budem musieť, stále mám opuch i bolesť. Na budúci týždeň ma možno objednajú na MR, tak budem vedieť konkrétne čo mi je.

RNG

vsevedka, na vyhojenie nervov ber 3x3 kasdule rybacieho oleja. Tiez hodinu pred jedlom bromelain, ten pomaha proti zapalom a pri regeneracii(odpratavani) poskodeneho tkaniva.
Na kosti zase kostne doplnky, na klby klbove. To tu najdes v roznych temach.

vševedka

RNG, ďakujem za promptný príspevok k Ag, možno zareagujem ešte v budúcnosti, teraz sa mi od bolesti nedá ani riadne sústrediť, /som po autonehode/, tak reagujem len na také "ľahšie" príspevky na fóre a mrvím sa pri tom, už ani neviem ako by som si sadla, tak ma bolí noha.

RNG

vsevedka, citala si literaturu zamerne zavedenu proti koloidnemu striebru. Schopnost tela denne vylucit je minimalne 2 mg striebra.
Striebro, ako malo zlucivy kov sa v tele nemoze zlucovat a postupne sa vylucuje v mikroskopickych casticiach, ci uz mocom, stolicou vlasami alebo kozou.
Na to, aby sa koza sfarbila do siva potrebujes aspon niekolko sto miligramov striebra. A kozu stracas(obnovovanie sa) niekolko krat do roka, takze aby si mala tu kozu striebornu, musis si do roka dodat niekolkokrat davku aspon 1/2 gramu=500 mg striebra a nic nevylucit mocom.
Koloidna strieborna voda obvykle obsahuje 10 mg striebra na liter. Takze by si musela vypit 50 litrov v kratkom case minimalne, aby sa ti koza sfarbila do striebrista.
Do dufam nikto nespravi, uz len pre to, ze to je dost drahy spas a aj davkovanie odporucane(ja odporucam velmi vela 4x2 lyzice denne( to je 0.6 mg denne striebra), tj liter za 17 dni, co je cas dlhsi, nez treba na potlacenie vacsiny nakaz, zaroven mensie mnozstvo, nez telo normalne denne vyluci.
Takze argyriu(tak sa nazyva sfarbenie koze a vlasov do striebrista od vyluceneho striebra) mozes dostat len ked pijes koloidnu striebornu vodu miesto inych napojov vo velkych kvantach a dostatocne dlho.
Ke ju prestanes pit, postupne ti koza so striebrom sa osupe vlasy odrastu a je po argyrii.
Samotna argyria nema vobec zdravotnu ujmu, aspon nikde v literature to nie je preukazane, takze je to len farba koze, docasna.
A moze sa to stat len na hlavu padnutym, ktory piji striebornu vodu na kvanta. Ti si zaroven znicia ak crevne kultury a to je ovela neprijemnejsia a nezdrava vec, ako zafarbenie koze a vlasov. Tam je mozna zdravotna ujma na zdravi, lebo probiotika nam pomahaju travit, vytvaraju rozne vitaminy a obranne latky pre telo.
Takze tie "zhromazdovania sa striebra v tele" je bohapusta loz.

vševedka

re:RNG
Vieš, že koloidné striebro v roztokoch sa môže kumulovať v ľudskom tele? Samozrejme po dlhých mesiacoch až rokoch, viditeľné to je najmä na koži, ktorá sa sfarbí do siva, závisí od koncentrácie jednotlivého výrobku, dĺžky užívania, hrúbky kože...
Ináč vôbec nespochybňujem antibakteriálne účinky striebra, tie sú známe a využívané oddávna.

vševedka

Simuflek, mne veľmi pomáha Cetebe so zinkom.Dávam si ho ako prevenciu v čase chrípok a tiež počas ochorenia, nie som zástancom toho, napchávať sa vit.doplnkami celý rok. Zvyšuje mi imunitu. Ak treba pritvrdím citrovitalom. Len by som tu chcela všetkých upozorniť, ak neviete, že citrovital treba užívať vždy najlepšie s dvojhodinovým odstupom od iných liekov, pretože môže urýchľovať ich vstrebávanie.

RNG

simuftek, vzdialenost najmenej 1.5 metra, nikdy sa nedotykat oci ani nosa bez zterilizacie ruk. Odporucam spray koloidnej striebornej vody na ruky, tvar aj hromadu predmetov.
No a pouzivat doplnky na zvysenie imunity