Skúsenosti s HAK Yadine...

miskakyblik

ahojte, beriem yadine uz rok aj tri mesiace a teraz prvykrat sa mi objavilo krvacanie tyzden pred terminom, a to este ked nemam ani dobrate balenie, moze to nieco znamenat, alebo to mozem pripisat ku stresom v poslednej dobe? poslednu tabletku beriem v stredu a menzes som mala dostat az buducu sobotu...hm? poradte ak viete prosim.dkaujem.

3martina3

Ja mam presne opacne skusenosti. Hned od prvej tabletky mi bolo na zvracanie, krutila sa mi hlava, bolo mi na odpadnutie a tie menstruacne krce, no hroza. Schudla som pri nej asi 3 kila, co vsak v mojom pripade nebolo ziaduce, prsia som mala take citlive, ze som sa na ne bala co i len pozriet...Vydrzala som pri Yadine dva mesiace a potom zmena...Ale treba vyskusat, lebo vacsinou su fakt velmi dobre tolerovane.

usiko

ahoj, ja som ju tristvrte roka tiez brala, a bola som s nou maximalne spokojna...fakt sa z nej nepribera, dokonca som schudla, a darilo sa mi chudnut aj dalej, keby som chcela.....ale velmi berie chut na sex a tam dolu budes asi sucha....ked ti vsak toto nevadi, tak ak HAK, tak urcite yadine....terazsom ju vysadila a milovala by som sa aj kazdy den....takze uz HAK nechcem....

barbinka

ja ju beriem asi 3/4 roka a zatiaľ som spokojná. Je to jedna z najlepších antikoncepcií, len si musíš za ňu aj dosť zaplatiť.