MAMOGRAFIA

Príspevok v téme: MAMOGRAFIA
mamografia

Ahojte. Už dlho sa odhodlávam ísť na mamografiu. Počula som, aj od svojich známich, že prehliadka je bolestivá. Hlavne u žien s menšími prsiami. Mna prsia ešte pobolievajú z dôvodu, že mi ešte rastú a aj z antikoncepcie. Preto sa veľmi bojím. Mám 20 rokov. Vie mi niekto poradiť, ako to tam presne prebieha? Ďakujem veľmi pekne za každú radu.

fiona fa

ahojte 31.3 som bola na mamo na heyudukovej, a vysledky stále nič, volala som tam, vraj mam ešte počkať ... je to normálne? čakať tak dlho na výsledky? pred 2 rokmi ma vystrašili že mám akúsi kondenzáciu, spravili USG znovu kontrolné mamo a nič tam chvalabohu nenašli.

chodíte niektorá na mamo na heydukovu?

ja40

Ludia ist na mamografiu alebo nie? Nemam ziadne problemy s prsnikmi,ale chcem prevenciu,vzdy lepsie ako liecba si myslim. Lenze bojim sa tych neziaducich ucinkov...mala som prave 40-tku,tak som si myslela,ze bym nemala otalat...

RNG

Da. Klikni na ruklamu Google vedla na lavo , Doplnky Vyzivy (RNG) tam najdes potrebne informacie adresy a telefonne cisla, samozrejme ti poslu aj na postovu dobierku, to je lacnejsie, nez cestovat do obchodov a setri aj cas.
O postove objednavky sa stara konatelka

mamografia

ježiš..vôbec tomu nerozumiem. a RNG, kde ty maš obchody? ja sa v BA nevyznam. Som z Malaciek. Nedá sa objednať aj cez internet?

RNG

Kelp, jod(jodova tinktura obsahuje jod a jodid draselny) spirulina, to vsetko mozes najst aj v mojich obchodoch ak chces.
Lecitin odporucam kopcom lyzicu raz az 2xza tyzden, myslim tym cisty suchy granulat, nie lecitin nasyteny tukom, ten uz nemoze viac tuku rozpustat. Lecitin sa da aj rozvarit napr v zeleninovej polievke sa za 10 minut uplne rozvari a nezmeni chut.

mamografia

ciro, vidím, že si vzdelaný a rozumieš tomu. ďakujem veľmi pekne za info. otázočka...dá sa to voľne kupiť v lekrani? jód draselný, lecitin atď ? A toho lecitinu kolko za den môžem si dať? Ďakujem ešte raz :)

ciro

mamografia,
zozen si 2 druhy potravinovych doplnkov:
1. lecitin (rozpusta tukove hrcky)
2. jod (najlepsie vo forme jod draselny), aspon 200 mcg jodu denne, ale mozes aj viac. Pripadne Kelp (morska riasa) si rozmiesaj pol cajovej lyzicky vysuseneho prasku denne v pohari vody a vypi to. Pripadne si to namiesaj do ineho jedla. Jod sa zucasnuje tvorby enzymov, ktore odstranuju nadbytocne tkaniva v tele.
A bat sa nemusis :-)