Nepokojný spánok

Príspevok v téme: Nepokojný spánok
evitka001

Zdravím všetky maminy. Mám 3 roč.syna a ešte stále sa v noci budíme 3-5 ,niekedy aj viac krát.V noci zo sna vykrikuje a plače, často sa aj posadí a preberie sa.Takto sa budíme odkedy som v 8 mes. prestala kojiť. Uvažujem nad homeopatiou, máte niektorá takéto skúsenosti? čo u vás zabralo na pokojný spánok. Som z toho veľmi vyčerpaná, poraďte.

1235

Evitka001 prosim napiste mi mail na tatianatomascova@gmail.com , chcela by som sa vas spytat na cervene flaky ktore ste spominali v inej porade v roku 2008 dakujem.

janka666

Asafa:
mal by ísť k psychiatrovi, tam nepotrebuje lístok od všeobecného a chod s ním popíš stavy,ktoré má. Určite sa s tým stretli a pomôžu vám.

asafa

Prosim radu. Môj 55roč.manžel asi rok v noci spáva po sediaci.Párkrát za noc sa hodí aj do ležiacej polohy,ale v zápetí si sadne.Popritom stále dačo hovorí nezrozumitelné,vystiera ruky,či snimi šlahá.Dakedy sa postaví a stojí,alebo chodí,či lozí štvornošky.Popritom stále spí.Zobudí sa iba ak do dačoho narazí.Taktiež silno chrápe a chodí často počas noci močitˇ.Začínám sa báť prinom spatˇ.Aké vyšetrenie potrebuje,nakoho sa treba obrátiť?Ďakujem