čo robiť?

Príspevok v téme: čo robiť?
elka

Niektorí ma už poznajú,sem tam napíšem,ale prosím pomôžte mi aspoň slovne,nieje to síce až také povzbudivé ako keď niekto pri vás stojí,ale pomôže to.Ide o to že som miesto anorexie nahradila bulímiou,cítim sa taká slabá nevládzem nič,moja máti ma prihlásila ku nejakému bilinkárovi v pondelok,ja tam ísť nechcem a to kôli,ako ona povedala,chrbtici,nespavosti a tomu že vyše roka som nemala menštruáciu,mne to vyhovuje,nechcem pribrať doteraz do mňa tlačeli že som tučná a nemám toľko jesť no a keď nejete tak ste zas anorektička a chorá na hlavu.Niesom mám 170 a asi 52 kg to je dosť,nevážila som sa asi dva týždne bo sa bojím že to bude viac.Ale chcela som hlavne poradiť ako sa vyhnuúť tomu stretku?už som hovorila že mám školu,ale ona to dala na šiestu hod. večer a čo teraz?:-(

.................

elka ja som necitala tvoje predchadzajuce prispevky,tak prepac za otazku, ale :bola si liecena odborne na anorexiu?
a teraz druha vec.je mi luto dievcat co su tymto zasiahnute.len tak rozmyslam.kvoli komu to robite??kvoli sebe??kvoli okoliu?najdolezitejsie je sa poriadne uvolnit, nemysliet na vahu, a nemat strach z nej.nemozes sa stresovat kvoli tomu, ci si nahodou nepribrala deko...podla tvojej vysky a vahy, mala by si mat viac kil, nie menej.barbinka ma pravdu, ty sa nemenis na krasnu zenu, ale na zosuverenu starenku.cela tato CHOROBA ti pridava len roky.nedostatok vyzivy, mineralov, vitaminov,proteinov, cukrov, tukov ti narusi metabolizmus, budu/ak ti uz/padat vlasy,a mnoho dievcat ma problemy aj s chrupom/proste z nedostatku vapnika, vit.d im vypadali zuby/ta choroba nestaji za to aby si prisla k inym problemom/proteza../a takisto tvoje vracanie ti moze vazne poskodit hltan a sposobit tzv.Barretov pazerak, ktory je vlastne predrakovinovym stavom.a uz jeden problem prinajmesnom mas:nemas menstruaciu.ako vies, bez nej nemozes mat deti.nemala by si sa stavat k svojmu telu takto.urcite raz chces mat babatko, nie??bez menzesu tazko.a okrem toho nemat menzes ma aj ine nasledky na tvoje telo/hormon.nerovnovaha/menzes stracas so svojou vahou.zajdi za dobrym odbornikom, a ten ti pomoze dostat sa z toho.mamine na tebe zalezi/predpokladam,ze o tvojom strave vie/, ale neviem ci by bylinkar toto vyriesil, teda anorexiu/bulimiu.len dobry odbornik co sa na to specializuje A HLAVNE TY SAMA A TVOJA VOLA.

vanilyeyes

elka ja mam 175 a vazim cca 66 kg.. a co teraz ? Som tucna ?? Modelka nie som urcite, ale nie som ani buchta, ktora by nepresla cez dvere. Mojmu priatelovi sa pacim taka aka som. Vraj ma ma aspon za co chytit :) Prepac, ale to je uz vazne chore si mysliet o sebe, ze ked mas 170 cm a vazis 52 kg ze si tucna. To je NEZMYSEL ! Cim skor sa uvedom, kym enbude neskoro.. ak chces mat deti - ZDRAVE deti, vyhladaj pomoc. Nebudes sama, kto ma takyto problem.
Predstav si, ze teba trapi, aby si zhodila par kil a co ma povedat ten, kto ma horsie problemy ? Co ma povedat ten, ktory umiera ? Ktory je nevyliecitelne chory ??? Preboha ved dobra (resp. chuda postava) nie je vsetko !!!! Ale je to chyba medii, pretoze nam tlacia predstavu, ze iba chudy clovek je clovek.. a ak ti mam povedat pravdu, ja osobne by som sa urcite nebavila s ludmi, ktori by sa mi vysmievali, ze som tucna. Je to len prejav ich ubohosti a obmedzenosti.
elka - mozem ti povedat pravdu ? Moja kamoska ma 178 cm a 60 kg a viem, ako vyzera.. ej chuda ako lata. Uplna palica .. tak si neviem predstavit, ako musis vyzerat ty... Vyhladaj pomoc nie kvoli rodine, ale KVOLI SEBE. Pretoze ak si s tym teraz neporadis, nemusi sa to dobre skoncit. Mozes si vazne poskodit zdravie. Budem ti drzat prsty, aby si to zvladla. VERIM TI !!! Tak ma nesklam, elka.

barbinka

ty máš problémy. akože sa uvedom a choď za nejakým psychológom. máš málo kíl a ako ti môže vyhovovať, že nemáš menštruáciu? podľa mňa vyzeráš teraz úplne zle, keď si taká vychudnutá kostra. si uvedom, že už dávno nie sú v móde vychudnuté kostry. raz nebudeš môcť mať deti, vlasy nebudeš mať, budeš zošuverená. no fuuuj, to chceš?