Štitna žlaza

ajja

ako sa objednat do Lubochne na vysetrenie stitnej zlazy,nemate kontakt?
chodim v BA,ale nie som spokojna,pocula som,ze tam su nato odbornici
ak mate niekto osobne skusenosti,budem rada za kazdy nazor

Mato28

Ahojte, mal som v mladsom veku taktiez zistenu stitnu zlazu poruch,bral som tabletky ale prestal som brat je to uz davno nepametam si kedy mi bola zistena ani nic take ccaked som mal 15r abo tak teraz mam 28r,od vtedy som nic nebral je mi fajne vsetko ok ale som chudy a chcem pribrat moze to byt tou stitnou zlazou? je mozne kupit v lekarni nejake tabletky alebo ist k lekarovi,Poradte dakujem.

damme

ehm....no to je nahoda....tema, ktoru som chcel zalozit:)
pred mesiacom mi zistila znizenu funkciu stitnej zlazy....teraz som bol na kontrole...a ze je to trochu lepsie..ale aj tak mi dala tablety Euthyrox 25mg.....1 denne.
Priznaky na znizenu funkciu: unava, podrazdenost, extremna zimomrivost, caste prechladnutia,suche vlasy a pokozka a PRIBERANIE!!...(takmer vsetko mam okrem toho priberania)
zamerne som to napisal velkym.....lebo ja mam opacny problem...neviem pribrat!......a problem s vahou.,,teda s chudnutim....je zase priznak zvysenej funkcie stitnej zlazy......
takze som z toho vedla.....
Ty, co si napisala..ze vedlajsi ucinok tohto lieku je osteoporoza...to je pravda????....lebo to by som fakt nechcel..uz teraz mam problemy so slachami:(
RNG pls....vyjadri sa...dik:)

cccccccc

ahojte..mám zvýšenú štítnu žlazu a beriem carbimazol 3 krát denne..a práve som sa dozvedela že už sa nevyrába..nevie niekto prečo?

rudienka

nicoleta...aj ja mám toto ochorenie , tiež užívam Euthyrox .......proste si na to treba zvyknút.....tieto lieky už budeš užívat asi do konca života.....

rudienka

lucy6 TSH je tyreotropný hormon, ktorý sa tvorí v hypofýze, je to hormon ktorý stimuluje tvorbu hormonov štítnej žlaži, čiže ked štítna žlaza nepracuje ako má je znížená jej funkcia tak sa tvorí nadmerné množstvo tyreotropného hormonu.