Sex pocas menstruacie

reteggggggg

Tehotky mozu mat aj 2-3 menstruacie, ale castejsie len spinia, tzn. maju kratsie kramy (1-2 dni a len tak malicko krvi). Niektore uplne stratia menstr hned. Ak ma tvoja frajerka podozrenie, ze je tehotna a ma cudnu menstruaciu, je skoro iste, ze je tehotna. Mam kamosku s troma detmi a zakazdym mala menzes, ale taky (ako ho sama nazvala) cudesny. Malo krvi a po dvoch dnoch koniec.

anti.chlipko

ak by si potom este nieco o tom zistila viacej tak by som bol velmi rad ked ma s tym oboznamis prostrednictvom emailu :) anti.chlipko@windowslive.com :) dakujem

anti.chlipko

tiez si myslim ze sa obavam zbytocne..mozno by sa dalo povedat ze sa ani neobaval..iba to chcem vediet :) tak dakujem :)

moisha

Nie som gynekologička aby som ti vedela na túto otázku odpovedať, ale ak máš nejaké pochybnosti, tak zájdite na prehliadku, respektíve sa poinformujte o tom aké percento žien má takýto druh tehotenstva... Ale podľa mňa by si to mal nechať tak a obávaš sa zbytočne...

moisha

antichlipko: Odpoviem ti na tvoju otázku: Žena ak je tehotná tak nemenštruuje... ale vo výnimočných prípadoch môže, teda poznám pár osôb, ktoré na základe menštruácie nevedeli, že sú tehotné... zistili to až neskôr...

antichlipko

myslim ze ked je zena tehotna tak ci moze mat menstruaciu..som si skorej myslel ze ked ma menstruaciu znamena to ze nie je tehotna :P ci som sa mylil?

tralala

to sa neda povedat ze nemoze ... moze sa stat vsetko .. len nerozumiem, ci sa pytas, ze zena ma menstruaciu, ci moze byt tehotna, alebo ci moze otehotniet pri sexe pocas menstruacie ... ale aj tak, obidve veci sa mozu stat .. priroda nema striktne pravidla :)

tralala

a to co je za blbost, co napisala foxya ?? .. to snad nie!! .. neverim, ze toto ti povedal gynekolog, ze najplodnejsie dni su pocas menstruacie, to si si nejako prekrutila, lebo je to cistaaaaaaaaaa blbost ! .. najplodnejsie dni su cca. 14 dni od zacatia menstruacie.. predsa ked ma zena ovulaciu !! ... a este ako si to napisala... ze lebo vtedy sa oplodnuje vajicko... no tak vajicko sa najprv musi mat cim oplodnit ... nie??