Alergiia?

macicek0111

ajojsvrbenie ruk teda dlani a spodok noh pocitukem ako som zacala robit v kuchyni a nikdy s ami to neprevavovalo je to start=sne hlavne vecre ked spim si neuvedomim ako to skrabem a stahujem jkozu pouzivnam rozne maste ale nevie to nwjka zastavit prosim poradte mi dakujem

dotko

Doporučujem čisto prírodný bylinný produkt Tradičnej čínskej medicíny ZHENG4 SKIN ALLERGY.Účinne ošetruje postihnuté miesto, znižuje alergickú reakciu na alergén, tlmí svrbenie a ošetruje postihnutú pokožku.

stellinka

ahojte tiez mam ten problem už asi dva tyzdne vkuse, mala som to aj pred rokom ale nikde som s tym nebola. strasne ma svrbia chodidla a aj dlane. nemam ich cervene ani nic podobne, skratka ma len svrbia a niekedy mi to ani neda spat, asi sa konecne vyberiem za koznym lekarom, lebo mi to zneprijemnuje zivot.
este by som chcela vediet, ak s tym mate niekto skusenosti, ci by mi to nepomohla preliecit aj morska voda, dakujem.

mirkaaa

mancika02 mna tiez svrbeli dlane, ale aj cele ruky, nohy vsetko, lekarka odborna prv hovorila, ze to bude alergia na prac.prasok, no alergolog nasiel cca alergie na ovocie, muku, psa, macku, travu, strom, parazit, mlieko, paradajky, perie...... sorry je ich vela, ale tabletky mi to svrbenie zastavili..

joni_

nechcem strasit, moze to byt kludne alergia, ale svrbenie prave dlani a spodkov noh moze byt signal problemov s pecenou

vierka

Damian,a vieš že môže byť?ja pijem dosť málo.ale chválabohu mne to už prešlo.Ináč veľmi nepríjemná záležitosť.