mensie babetko v brusku

kimka

Ta moja kamaratka ked porodila, tak jej dcerka mala 2020 g. Ale uz pekne priberaju, malickej chuti papkat a dnes by ich mali konecne po dvoch tyzdnoch pustit domov.

monitaa

moj maly sa narodil na termin ale mal len 2800 gr a 47 cm ale za dva tyzdne pribral hned kilo takze vsetko dobehol takmer hned po porode. teraz ma 6 mesiacov a ma 72 cm a 9 kg neni tučny je len velky takze ostatne deti viac ako preskočil. pre porovnanie kamoskin sa narodil tri a pol kilovy len o par dni skor a teraz ma 7 necelych takze porodna vaha s tym podla mna nema nič spoločne s manželom sme sice obaja stihly ale vysoky... takze genetika zohrava velku ulohu

dd

ja som sa narodila v 38.tyz. s vahou 2600g a 46cm..mamina mi hovorila, ze som bola ako babika malicka..ze sa ma kazdy bal co i len chytit..a dokocna som vraj ani nebola nejaky jedak, ked som bola malicka..ale teraz mi nic nechyba..akurat ze som nizka..ale vysoka nemam byt po kom ;)..takze vela zalezi aj na genetike..moja dcerka je zas moj presny opak asi :) ale ta je po manzelovi, takze sa nedivim :).

mamina123

moj syncek sa narodil v 38tyzdni s porodnou vahou 2780g ale vsetky tie velke deticky dobieha.ako 3-tyzdnovy vazil 3540g.takze maminky malych deticiek ziadne obavy,ty drobci maju obrovsky apetit a pokial su zdravy niet sa coho obavat.nech sa vam dari!!!

kimka

ivka 1, monitaa, tak babatko je uz na svete, kamaratka sice porodila o mesiac skor, ale su obe zdrave a vsetko je v poriadku a mamina sa tesi zo svojej dcerky. Len musia veela papkat, aby pribrali a co najskor mohli ist domov.

monitaa

kimka ved dva tyždne hore dole je este v norme. moj maly bol tiež niekedy o viac ako tyžden vacsi inokedy mensi o dva tyždne, ved každe babo rastie inak., neviem prečo ju tak preplasili chuda dievča. maly sa narodil uplne v pohode a nič mu nechyba ani nema nič navyse. xi xi