Aká je vlastne liečba na ťažkú chudokrvnosť?

Príspevok v téme: Aká je vlastne liečba na ťažkú chudokrvnosť?
irmuška

Dobrý večer, mohla by som sa Vás opýtať, akou formou sa lieči ťažká chudokrvnosť, pretože moja mamička už 10 dní leží v nemocnici,zabsolvovala vyšetrenia:gynekologické,pľúcne,gastro,vyšetrenie konečníka, sono brucha, dostala 2xtransfúziu krvi. Liečbu inú nedostala. Stále má ale zlý krvný obraz.Je na to nejaká špeciálna liečba? Prosím odpovedzte mi.Lekári nevedia zistiť, z čoho to je. Ďakujem veľmi pekne.

vevericka

sa tu hadate.na nieco vit B pomoze na nieco nie..je niekolko druhov anemii v zavisloti od toho, aky organ je postihnuty..niekedy staci zlepsit vstrebavanie zeleza.ale ak sa npr. tvori malo erytropoetinu (hormon, ktory nuti kostnu dren tvorit), tak tam doplnanie zeleza nepomoze..pri anemi sa najprv musi zistit, kde je chyba..moze to byt crevo (nevstrebava sa zelezo), moze to byt pecen (zla recyklacia krvnych zloziek), mozu to byt oblicky s nadoblickami (erytropoetin) a moze to byt samotna kostna dren..

tomikZamecni

chudokrvnost bral sem lieky a nič mam ju dlohodobo nekedy vôbec nič nejem celí den a nekedy prespím dva dny a nemám na nič chut normalka ktomu mavam zimnice ale de to

ifka

aloe.na ambulancii mame 2200 pacientov.stretavam sa snad so vsetkymi diagnozami.takze skusenosti mam viac,nez dost.pri novozistenej tazkej chudokrvnosti je predpoklad na nieco vazne.pokial sa vyvratilo onkologicke ochorenie,vzdy sa musi najprv nasadit protizapalova liecba.popritom sa podavaju doplnky na upravu krvotvorby.lebo pokial je zapal v tele,nepomoze nic natolko,aby sa krv dala do poriadku za taky kratky cas.proste dlhorocne skusenosti mi nikto nevytlcie z hlavy.

barbinka

aloe: neviem, či si čítala, čo písal RNG, ale to je čistá pravda. takže nech sa páči: vedomost nemusi byt ziskana len na vlastnej experimentacii.To by aj tak bol nazor len jedneho cloveka, nie vysledna statistika ucinnosti na masy.
Je dost roznych vyskumov reputabilnych lekarov a lekarskych institucii, ktore dokazu ucinnost ci neucinnost roznych prostriedkov.
Ale vyrobcovia a dealeri nepatria medzi dobre zdroje a hlavne spolahlive zdroje informacii.
Je nieco, co sa nazyva konflikt zaujmov.
Ja primam len vysledky vyskumu reputabilnych zdrojov, ktore nie su na produktoch a ich distribucii zainteresovane.

aloe

ifka,máš skúsenosť?Aký krátky čas?Veď to predsa pri odbere krvi potvrdila sama pani doktorka,ja som si to nevymyslela!Každý organizmus je individualita,u niekoho sa to prejaví skôr,niektorým to trvá dlhšie.V tomto prípade to bolo tak, ako som napísala.Ver či never,skúsenosť neklame.Vyskúšaj a uvidíš.Nie je mojou úlohou presviedčať,ale poradiť.Nikto nemusí,len ten čo chce, a vyskúša, je spokojný.

aloe

Ano, presne tak,produkty z aloe vera vedia skutočne pomôcť pri akomkoľvek zdravotnom probléme, pretože to nie je len samotné aloe, ale spolu s rôznymi inými bylinkami,kúskami ovocia či zeleniny,dokonca aj včelími produktami tých produktov je skoro 100 druhov!Počnúc gelmi,tabletkovou formou,krémami.To je na vysvetlenie pre tých, ktorí nemajú čo robiť a vyhľadávajú na fóre len nepríjemnosti ,ale rady žiadne nevedia dať,ani odôvodniť svoj postoj.Na týchto stránkach hľadajú ľudia pomoc a keď im neviete poradiť, nájdite si iné stránky, napríklad pokec by bol možno pre vás vhodnejší.

barbinka

antijanik: neviem, či to má vôbec význam sa nad nimi rozčuľovať. aloe aj mjanik sú ľudia bez chrbtovej kosti, ktorí sa snažia obohatiť za každú cenu.

antijanik

Mjanik,co si zjedol pokazene huby?Premyslaj,co pises.Podaj si s aloe ruku.to je az hnusne,jak sa vsade vtieras s akupunkturou.Asi ti to velmi nejde,ked si takto potrebujes robit reklamu.