sexuálna neznalosť D:

Príspevok v téme: sexuálna neznalosť D:
neskusena

Ahojte, mam 14 rokov. Chodim do deviatky a od septembra nastupujem na gympel. Som asi divna, nerozumiem mnohemu co sa sexu tyka. Spoluziacky sa so mnou nebavia, lebo neovladam vela veci, moji rodicia su dost konzervativni a ked som im povedala, ze sa chcem porozpravat o tom, ako to prebieha medzi dvomi ludmi, odvetili, ze ma nemajú zaujimat pozemske pudy. No poradte mi? Potrebujem vselico vysvetlil. Poradite mi? prosim, som trapna, v triede vselico rozoberajú a ja nicomu nerozumiem.
Napriklad co je to pisink, alebo kaviar, ci ako, ani neviem ci to spravne pisem. Prosim nesmejte sa mi. Ja si myslim ze uz mam vek na to aby som ohladom sexu vedela viac. Alebo co myslela spoluziacka tym, ze ked bol chalan v nej, a vystriekal sa do nej, ze to z nej vytekalo. ja to nechapem. Teda viem zaklad ako to prebieha, ale ako to z nej mohlo potom vytekat?? prosim najde sa niekto co mi to vsetko vysvetli?

fraisee

no tak spoluziacky sa ti smeju lebo asi vedia o nieco malo viac ako vies ty, len sa zrejme predvadzaju, ake su "skusene". v skutocnosti o nic nejde. ked chces nieco vediet, tak si to vygoogli

riri

neskusena: videla si reklamu na kofolu, čo ten mladý chlapec sa chichoce tým dvom čo sa chcú pobozkať? Toto je to isté. tie tvoje spolužiačky sa chichocú, ale keby im niekto niečo ukázal alebo povedal že ukáž alebo ved pod a ukáž by zutekali.Takže je to bez problémov.

sunnygirl333

mila neskusena....ja by som ti odporucila si kupit nejaku dobru knihu, kde je vsetko vysvetlene..a takisto aj pojmy, ktorym nerozumies...myslim, ze tvoje spoluziacky su velke hrdinky...si im na smiech...ale uvedom si jedno...si mladucka..vsetko ma svoj cas..vsetko pride a netreba sa nahlit..ver mi, ze o par rokov budes mat pre muzov, ci chlapcov ovela vyssiu hodnotu ako si dokozes predstavit...a tvoje spoluziacky??...maju silne reci..a ak to nie su iba reci, ale aj skutky...ty si ta, ktora by sa mala chichunat na ich "hluposti".."naivite"...o par rokov mi das za pravdu...:))

jancecka

neskusena
strašne mi pripomínaš niekoho :D asi som to ja sama :DD
mala som rovnaké problémy, našla som si chlapca, dlho som sa pred ním hanbila a teraz sme manželia, ja som bola pre neho panna a on pre mňa panic. Začali sme spolu chodiť v 16, neboj všetko chce svoj čas a doteraz neviem mnohé sexuálne praktiky pochopiť, zdajú sa mi priam nechutné a nie vzrušujúce :D a zo spolužiačok si hlavu nerob :D možno si naozaj len vymýšlajú :D

agina

Ja by som si aj dovolila tvrdit, ze tvoje spoluziacky este nic zo sexu neskusili, pretoze najviac sa vysmievaju tie, ktore o tom nic nevedia.Je to len chvastunstvo a urcite su na tom podobne ako ty. A poviem ti este jedno.Je fajn, ze ta to zaujima, co vobec nie je hanba ked nieco nevies, dokonca som velmi rada, ze sa tu na to pytas a dozvedas.Pre nas "skusenejsich" nie je problem vysvetlit aj do uplnych podrobnosti.Takze do toho!Sme tu aj pre teba.

neskusena

ok, tak si idem popozerat cele forum, som tu prvy krat, nahodou som sa dopocula, ze taketo nieco existuje, spoluziacky si sem chodia po rady ako najlepsie uspokojit chalana a tak, ja to len prestudujem ale uz len ta tema ze ako chutia spermia sa mi zda zvrhla, asi to skusim az zajtra, je toho na mna vela, dakujem moc vsetkym, utekam, uz mi zvoni papa

vitana

ak dovolite pripojim sa aj ja :)
Neskusena, prosim ta, 14 rocne baby, by nemali praktizovat sex! su na to este nevyzrele, este stale sa vyvijaju a mohlo by im to uskodit :( Ty bud stastna, ze na tom si ako si :) Pockaj si este, nemas sa kam ponahlat. Ako ti tu uz radili, precitaj si nieco aj na nete, aby si bola "mudrejsia"
A zo spoluziacok si nic nerob, oni to raz olutuju, neboj sa :)
Tak drz sa a vela chuti do ucenia :)

poliewoocka

14tky su na sex aj podla mna PRIMLADE.Nemas sa rozhodne za co hanbit.Su to len ich recicky..a poviem ti,pojdes na strednu a tam to budu brat inak.Tvoji spoluziaci su v takom veku,ze chcu "skusene",aby dlho nemuseli cakat.Ak si ale najdes pravu lasku,bude prenho Tvoja cistota a neposkvrnenost velky dar.Stat sa k****u je predsa lahke...

neskusena

poliewocka
dakujem ti moc, si strasne zlata,je toho este omnoho viac, ale ja si tie pojmy ani nepametam, ale aspon to co ma najviac trapilo uz viem, a nezda sa ti, ze 14 rocne baby uz maju sex??
Som asi fakt divna

poliewoocka

Na gympli sme sex. vychovu nemali.Analny sex-o tom si vela najdes aj v teme SEX sexuologia tu na zdravi.Staci si kliknut na danu problematiku a najdes tu toho habadej.