Chce ma alebo nie?..nemam chut zit.:(

Príspevok v téme: Chce ma alebo nie?..nemam chut zit.:(
karinka33

maam jeden problem..chcem jedneho chalana..uz asi mesiac po sebe pozerame ako niesom nejaka namyslena ale tak v celku by som povedala ze sa mu pacim ..otaca sa za mnou a tak ale ked som to povedala kasmoke..a ta sa opytala na jeho cislo...ale zaroven m to povedala..hm a chalpec sa mi zacal vyhybat....ked am vidi tak si to radsej obide,..zevraj je strasne hambilivy...ale ja som si ista ze ma nechce..newem co mam robit...ja sa uz nechcem zhadzovat...ani nic...prosim poradte myslite ze ma chce alebo nie?..:(

fraisee

a co bolo skor vajce ci sliepka? ha? :D
takze nemas chut zit pretoze sa ti niekto vyhyba. tak toto je fakt vazny problem.

minnie mys

Toto je bezny "problem". Nie si jedina, ktora sa s takymto stretla. Podla mna kazdy z nas prezil nieco podobne. Nie je to nic horsie. Ak nie tento, tak pride iny. A prosim ta, upusti od takych vyrokov ze "nemam chut zit". V zivote su ludia, ktori trpia omnoho viac a bojuju a maju chut zit. A ty zdrava, mozno pekna, a taketo chujoviny trepes. Najradsej by som ti dala po ustach :-/.
A este raz k tvojmu problemu. Je plno inych chlapov, takze nezufaj. Ak od teba boci (pricom uz vie ze si chcela jeho cisla a ze sa ti pacil) tak to asi nieco znamena. ci je hanblivy a ci nie, efekt je ten isty.
Ale ak sa ti naozaj tak velmi paci, tak za pokus nic nedas. Prejav iniciativu ty.

Martin_242

A kvôli takejto somarine nemáš chuť žiť?
To si teda svojho života veľmi nevážiš, hanbi sa!
V Tvojom veku 13 rokov je úplne bežné, že sú chlapci hanblivejší, takže je to na Tebe, prihovor sa mu a nenechaj ho, aby sa Ti vyhýbal.