Meska,ale preco?

zuzka*

tu vyvolavacku vie pichnut len lekar,alebo sa da kupit aj v lekarni?pri tej funkcnej poruche pride menstruacia sama,alebo len jej vyvolanim?

plamienka

ja som mala cyklus relativne pravidelny, ale od marca mi to vsetko blbne, meskal mi menzes vyse tyzdna, tak som sla na USG, bola som 2 tyzdne po sebe na USG a mne povedal, ze to uz by bolo na vaginalnom USQ vidno, keby som bola tehotna. Takze to iste plati aj pre teba. Uz by nieco vidiet musel. Teraz zase cakam, ci pridu normalne alebo bude zase nejaky krvavy vytok. Ale uznavam, ze mamt eraz dost vela stresov v skole, na meskanie menzesu strasne vela veci vplyva. Ak sa usilujes o babatko, skus to robit spontanne, teda nemysli len na to, ze CHCES byt tehotna, lebo vacsinou ked zena na to mysli intezivne, nedari sa jej otehotniet.. dufam, ze chapes, co tym chcem povedat :) neviem ti to inak vysvetlit. Ale pride to urcite, enboj sa :) Drzim prsty

plamienka

anit, lekar by uz nieco mal vidiet v 3tt - gestacny vacok urcite. Preco si si nedala urobit HCG testy ? alebo si kup teho test a uvidis. Ale myslim si, ze lekar by uz nieco videl v 5tt urcite.

Anit

ja mam tiez podobny problem alebo opacny. My sa s manzelom pokusame o miminko a tento mesiac mi meskali 10 dni (co inak nie je zvykom), tak som sa potesila. Lekar mi po vaginalnom sone povedal, ze nie som tehotna a ze je to nejaka funkcna porucha a pichol mi vyvolavacku. Dost som z toho mimo lebo doteraz som nic take nemala :-( . Pri vaginalnom ultrazvuku by lekar na 100% videl tehotenstvo keby som bola v 5tt??

katarina

Ahojte vsetky s problemom menst.cyklu, osobne vam odporucim mat casto pohlavny styk s priatelom. Mavala som casto problemy s omeskanim, ale ak to robim casto, mavam to vcas, niekedy dokonca presne na den. Naozaj to funguje, aspon mne. Ten chlap to s tym nastrojom naozaj dokaze privolat!

plamienka

mne tiez blbne cyklus posledny cas. Bola som aj 2x na vaginalnom USG, lekar nic nevidel (vtedy by som bola uz v cca 4tt), no mne kramy blbnu, mala som krvavy vytok, mam bolesti podbruska, ktore je take divne akokeby nafuknute, nutka ma casto cikat ... myslite, ze mozem mat zapal ?

machulka006

zuzka* , ak by predsa neprišlo, skús si pre istotu spraviť test, ale nemyslím, že by mal byť pozitívny, radšej by som šla k lekárovi na tvojom mieste, nech sa na teba pozrie, či nemáš cystu, alebo niečo podobné

zuzka*

dufam,ze to je fakt len zo stresua ze to nie je nic vazne...nemam ziaden nezvycajny vytok ani nic podobne a nikdy som nemala pravidleny cyklus, vzdy to meskalo min.tri dni alebo som to dostala niekedy par dni skor,naposledy mi takto meskali v novembri