prehliadka v 17 roku

kold12

Ešte som zabudol dodať, že určite treba prísť nalačno, lebo ak budú brať krv na cholesterol, tak raňajky môžu skresľovať výsledky.

kold12

Ja mám tiež 17 a asi pred týždňom som bol na prehliadke. Na pozvánke som nemal napísané, že mám priniesť moč ale som moč odovzdal keď som bol tam. Išiel som na wc. Merali mi tlak, brali mi krv na cholesterol, zisťovali ako vidím, vážili ma, merali ma, pozerali mi chrbticu, atď. Všetko je to v pohode, normálne vyšetrenie, ničoho sa netreba báť.

miselka

urcite priniest moc. vsak tym nic nepokazite. na kazdu prehliadku sa ma doniest moc. ak nedonesiete tak bude sa musiet ist tam vycikat

ifka

ked syn zje rano trochu chleba so syrom a nie sladky caj a vy sa nepriznate,ze nieco jedol,kludne mu mozu aj krv zobrat..ja to robim bezne,nebudem predsa buzerovat ludi.

ifka

asi preto ti nekazala doniest moc,lebo maju na ambul.heptafannove pruzky,cize papierik pojde syn len ocurat do vecka,takto to robime na nasej ambulancii..este si myslim,ze v 17-ich rokoch sa uz semenniky nekontroluju,to sa robi v ovela nizsom veku..:-)))