Crevne polypy (Damian, RNG)

Príspevok v téme: Crevne polypy (Damian, RNG)
sariana

Chcem Vas poprosit o radu. Moj otec bol na kolonoskopii, kde mu odstranili 3 polypy. Dost som sa vylakala, ked som zistila, ze polyp sa moze zvrhnut na rakovinu. Z nemocnice odchadzal s tym, ze na zaciatok ma jest lahke jedla okrem ovocia (vraj z neho naduva) a potom vsetko ako predtym. Predsa len by som chcela vediet ako sa ma stravovat, nejake tie doplnky, jednoducho nieco co by zamedzilo tvorbu dalsich polypov.

hkey22

Píšem tento príspevok, lebo sa chcem s Vami podeliť o zázračných účinkoch VILCACORY, ľudovo pomenovaným, aj mačací pazúr. Trpím vrodenou tvorbou kŕčových žíl a pred 2,5 rokom som bol na operácii kŕčových žíl na ľavej nohe, ale mám aj na pravej nohe. Po operácii kŕčových žíl na ľavej nohe sa mi začali opätovne tvoriť už krátko po operácii. Preto som si už nedal operovať pravú nohu, lebo by to bolo zbytočné, lebo sa opätovne začali vytvárať aj lekár ma na to upozornil po operácii. Až raz som sa dostal k spomínanej rastlinke VILCACORY a začal som ju užívať iba sporadicky nie pravidelne. Pripravuje sa tak, že sa nechá zovrieť voda a v plechovom košíčku na sypaný čaj som daj množstvo do polovice tohto košíka na 1 liter vody a lúhoval som minimálne 20 minút. Čaj sa môže osladiť medom, alebo 1 malou lyžičkou cukru nie viac. Po veľmi krátkej dobe užívania tohto čaju som si skontroloval nohy podrobne a zbadal som výrazný úbytok typických hrč zrazenín v cievach na nohách, jednou vetou...začali sa hrče v žilách viditeľne strácať. Aj moja sestra sa vyliečila z leukémie pomocou tohto čaju z tejto rastlinky. Nižšie je odborný popis štúdii o účinkoch tejto zázračnej rastlinky. Od kedy užívam čaj z Vilcacory, nebolia ma vôbec nohy, ako to bolo pred aj po operácii. Vyskúšajte a neobanujete.

Vilcacora (Uncaria torentosa) je známa predovšetkým medzi Indiánmi amazonského kmeňa Ashanika, označovaná aj pod názvom Uňa de gato, číže mačací pazúr. Rastie na území celej Amazónie, v dažďových pralesoch Peru na horských stranách prevažne vo výške 800 – 2400 m a vyskytuje sa z nej asi 60 druhov. Je to liana – drevnatá rastlina a dosahuje dĺžky až 30 m a viac. Rastlina je zrelá po dvadsiatich rokoch, kedy je jej kôra dosahuje požadovanú kvalitu. Práve v kôre a aj v korení je najviac liečivých látok. V roku 1994 sa v Ženeve pod záštitou Svetovej zdravotníckej organizácie WHO konala medzinárodná konferencia venovaná práve tejto rastline.
Vedecké výskumy a klinické štúdia potvrdili množstvo liečivých a pozitívnych účinkov. Vilcacora obsahuje alkaloid izopteropodín, ktorý má až magickú účinnosť v aktivizácii imunitného systému. Má pozitívne výsledky pri liečbe rôznych infekčných ochorení. Ide o bakteriálne infekcie, ochorenia vyvolané plesňami (napr. kandidozy), parazitmi a hlavne rôznymi vírusmi.
Profesor mníchovskej univerzity Hildebert Wagner našiel vo Vilcacore alkaloid rynkofin. Rynkofin má schopnosť pôsobiť protikumulácii krvných doštičiek a trombóz. Znižuje riziko mozgovej mŕtvice, srdcového infarktu a srdcových záchvatov.
Osvedčila sa aj pri rade ďalších ochorení ako cukrovka, vysoký krvný tlak, alergie, depresie, vredy žalúdka a dvanástnika, pri poruchách menštruácie. Účinná je proti nádorom. Výsledkom užívania Vilcacory je zánik novotvarov a zamedzovanie nekontrolovateľného rastu nádorov. Ma protizápalové účinky (napr. Crohnova choroba). Za svoje vynikajúce účinky Vilcacora vďačí najmä alkaloidom, z ktorých 6 je pomerne zriedkavých, polyfenolom, aminoglykozidom, terpedom, atď...
Peruánska Vilcacora neobsahuje žiadne jedovaté látky a ak sa rešpektuje nevhodnosť či riziko užívania, nemá vedľajšie negatívne účinky. Vilcacoru by nemali užívať ľudia, ktorí absolvovali alebo sú kandidátmi transplantácie orgánov, vrátane transplantácie kostnej drene, deti do 3 rokov, kojace matky, tehotné ženy, hemofylici a ľudia užívajúci inzulín, alebo inú hormonálnu liečbu. V týchto prípadoch je nutné užívanie Vilcacory konzultovať s lekárom.
Moja poznámka.
Ja len dodám, že nie je vhodná pri transplantáciách z dôvodu, že VILCACORY veľmi účinne posilňuje imunitný systém človeka, čo je pri transplantácii orgánov nežiaduce, lebo takýto pacienti musia brať lieky na potlačenie imunitného systému, aby telo neodmietlo transplantovaný orgán. A v článku chýba celkové účinky tejto rastlinky. Účinkuje aj na psoriázu, rozpúšťa zrazeniny v žilách...trombocity a ďalšie účinky.
Vilcacora - Unkária
Vilcacora (indický názov), Unkaria tomentosa L., Mačací pazúr
Výskyt: Vilcacora je lianou rastúcou v Amazónii a názov Mačací pazúr získala podľa charakteristicky zahnutých tŕňov. Je už stovky rokov používaná indiánmi k podpore imunitného systému, terapii u rôznych druhov zápalov a tiež k prevencii nádorových ochorení. Má antioxidačné, protizápalové antimutagénne vlastnosti, výrazne stimuluje imunitný systém.
Uplatnenie: Vedecké výskumy a klinické štúdie potvrdili množstvo pozitívnych účinkov Vilcacora, presnejšie jej rodu Uncaria tomentosa. Medzi nimi na prvom mieste treba uviesť pozitívny vplyv na imunitný systém. To je jedným z vysvetlení pozitívnych výsledkov získaných pri terapii rôznych infekčných ochorení. Významným je zistenie, že ide nielen o rôzne bakteriálne infekcie, ale aj o ochorenia vyvolané plesňami (napr. kandidózy), parazitmi, ale hlavne rôznymi vírusmi. Rovnako ako protiinfekčná je dôležitá aj protinádorová imunita. Aj v boji proti obávaným nádorovým chorobám saVilcacora osvedčila. Zaujímavé sú aj skúsenosti s antimutagénnym účinkom Vilcacora (mutagenita znamená schopnosť vytvárať mutácie, ktoré môžu viesť k vzniku nádorov). V tejto súvislosti je pozoruhodná informácia časopisu Journal of Ethnopharmacy z r. 1993. Zistilo sa, že moč nefajčiarov nevykazuje mutagénnu aktivitu, pričom moč fajčiarov áno. Po aplikácii prípravku z Vilcacoramutagénna aktivita v moči fajčiarov výrazne klesla. Z tohto prakticky vyplýva, že je vhodné Vilcacoraužívať aj preventívne najmä u fajčiarov. Významné sú aj zistenia protizápalových účinkov Vilcacora, napr. pri zápaloch kĺbov, či zápaloch čriev (napr. známej Crohnovej chorobe). Prípravky z Vilcacora sa však osvedčili aj pri celom rade ďalších ochorení, či chorobných stavov napr. pri cukrovke, vysokom krvnom tlaku, vrede žalúdka a dvanástnika, pri alergiách, depresii, trombózach, pri chronickom únavnom syndróme, pri poruchách menštruácie, atď.
Zaujímavosť: O veľkom záujme odbornej verejnosti o Uncaria tomentosu svedčí aj skutočnosť, že v roku 1994 sa v Ženeve pod záštitou Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) konala medzinárodná konferencia venovaná výlučne tejto rastline. Účastníci konferencie konštatovali, že od objavenia chinínu žiadna iná rastlina z Južnej Ameriky nevyvolala toľko pozornosti a záujmu odborníkov zo sveta vedy a výskumu.
Na stránkach ju nájdete ako čajovinu Vilcacora,Sakura čaj
a v doplnku zdravej výživy ImmunAid.

hkey22

Od kedy poznám rastlinu VILCACORA a od kedy Vilcacora zachránila život mojej sestre sa rakoviny a ostatných smrteľných chorôb nebojím!! Sestra mala akútnu lekémiu tú najhoršiu formu. Nemecký lekári nedokázali vyliečiť sestru 9 mesiacov pomocou chemoterapie. Vilcacora si dokázala poradiť z leukémiou za 3 mesiace!! Sestra žije 16 rokov v nemecku. tu sú videa a články..
Vilcacoru užívala na konci chemoterapie, hoci v článkoch sa píše že sa nemá počas chemoterapie užívať.
picasaweb.google.com

lanny

ja som mala odstranenych 7 polypov, v konecniku tvorili sa mi postupne a pricinou bola jednoznacne strava na zapadny styl a potom co mi doktorka nasadila vysoke davky laktobacilov a nariadila zdrave stravovanie tak mi zmyzli a uz 6rokov mam negativne vysledky.doma si pestujeme ovocie a zeleninu -bio a len to mi pomohlo nic ine ..a obmedzit alkohol

damian

VACSINA ochoreni ma povod v crevach. To je na velmi dlhu diskusiu. Ak sa neurobi KOMPLETNA detoxikacia, je takmer UPLNE zbytocne davat do tela cokolvek zdrave, aj keby to bol neviemaky zazrak. Nelejeme predsa nove vino do skysnuteho, ze? Rovnako je zbytocne jest zazracne lieky a doplnky a zaroven jest polypy, plesne, kvasinky a teda rakovinu sposobujuce produkty. A vlastne na tom zlyhava nielen konvencna ale aj prirodna medicina. Ludia jedia to co je v rozpore so zdravym telom, jedia to z coho rakovina zije a potom nadavaju na prirodnu medicinu a na Jurkovica, ze to nefunguje. Momentalne s takymito pripadmi sa ja osobne trapim a uz mi to lezie hore krkom.

duro

Ahojte ponukam vám kombuchový balicek . Je to velmi dobre aj na crevnu floru. Ak mate zaujem , staci ma kontaktovat na mail .Informacie podam len cez email

RNG

sarian, pozri si desatoro a pridaj k tomu niekolko protirakovinnych(specificky rybacie oleje ako zdroj vitaminu D, selen, mineralovu zmes na kosti, psylium a probiotika,a tiez enzymaticke cistenie tela a jod.)

sariana

abece,
to ze s polypmi nie je sranda hovoris z vlastnej skusenosti?
Podla mna je prvorada strava. Ak sa clovek nestravuje zdravo a strava nie je pestra, prejavi sa to.
U nas je to napriklad tak: Mama je "hlavna kucharka" a je zvyknuta na tazke a mastne jedla, ktore nikomu v rodine neprospievaju. Moja najmladsia sestra ma 11 rokov a 65 kg a to je smutne. Proste je to stara skola, neda si nic vysvetlit. A oco na to doplatil. O tyzden budu vysledky rozboru polypov. Len aby z toto nebola rakovina... :((( Ak budu vysledky OK, na dalsiu kolonoskopiu ma ist za 2 roky. Najhorsie je, ze polypy maju vysoku pravdepodobnost recidivy... :(((

abece

RNG prosim ta a ako je to s tym vapnikom pri prevencii-aky a kolko ho treba brat, pomaha to vobec na to?
alebo co este na to pomaha, ake ine este pripravky doplnky...?

abece

sariana to je velmi zvlastne ze ho nepoucili o stravovani!
a aspon kontrolu mu navrhli? po ako dlhom case ma ist opat na kolonoskopiu, lebo to sa zvykne vracat a s polypmi v crevach nie je ziadna sranda!