Pomoc pri rankach, ked zarastaju chlpky na nohach

Príspevok v téme: Pomoc pri rankach, ked zarastaju chlpky na nohach
donamika

Dobry den! Prosila by som o radu, aka mast by mi pomohol pri rankach, ked mi zarastali chlpky na nohach a zacalo mi to hnisat, popripade som tie chlpky vytlacala von, teraz mi na nohach ostali cereve ranky, ktore nevyzeraju velmi dobre a nedaju sa vobec zahojit. preto, by som prosila o radu, ako sa nieco take da odstranit, nejaky nazov dobre osveceneho prostriedku...prosim pomozte...

CiCaa.DeVill

Ahojte. Chcela by som požiadať o radu.
Mám 12 rokov, tak neviem, aké prostriedky mám používať. Totiž, mám také jemné, nie veľmi husté, ale tmavé chĺpky na nohách. Chcem ich nejako odstrániť, ale neviem ako. Zatiaľ som skúsila len Depilačný krém Veet (ten 3 minútový), ale nemám z neho taký dobrý pocit, ako som myslela, že budem mať. Na začiatku som sa tešila, že mi aspoň na chvíľu nejako odstránil chĺpky, ale potom som prišla na to, že nie je dobrý, lebo s hladkou pokožkou vydržím len maximálne 2 dni.
Žiletku mi mamina ešte nedovolí, a nie je nadšená, ani tým, že chcem vyskúšať strojček. Tak Vás žiadam o radu. Neviete ešte o nejakom inom kréme, alebo nejakom prípravku, ktorý máte osvedčný, a po ktorom vydrží hladká pokožka aspoň 5 dní ??
Naozaj by som to potrebovala, lebo mi to robí veľké problémy. A prosím, prihliadajte aj na môj vek, 12 rokov.
Sem, na túto stránku nechodím, tak Vás prosím, rady mi zasielajte na mail:
CiCaa.DeVill@azet.sk
Veľmi Vás prosím.. Potrebujem to čo najskôr.
Za rady vopred ĎAKUJEM !

hmmmmm

propolisova tinktura/nie ak si alerg.na vcelie produkty/,alebo pityol vydezinfikovat a najlepsia je prevencia-pred holenim masaznou rukavicou jemny peeling.a dnes dostat aj kremy na zabranenie vrastania.

baby

kup si v lekarni zinkovu mast, mne pomaha :), niekto odporuca aj kalciovu, s tou osobne skusenosti este nemam, myslim ze do 5 dni budes mat pokoj :), len to treba pravidelne osetrovat

aduliena

No tak ja by som sa nenechala tak ľahko odbiť obvodnou a dožadovala by som sa výmenného lístka ku kožnej. Ja som s tým tiež bola u kožnej, dala mi nejaké krémy a vodičky. Ale tie mne zabrali len na chvíľu...No neviem, skús ešte zinkovú alebo kalciovú masť.

pajka.pajka

Ahojte, tiež mám podobný problém ako vy. Nikdy som nemala problém so zarastaním chĺpkov. Až teraz..asi pred mesiacom som si oholila nohy. Použila som aj penu a novú žiletku. Skoro každý chĺpok sa mi zapálil. Aj na stehnách. Bola som s tým u kozmetičky a tá mi na to dala čistiacu pleťovú vodu a zatiaľ mi nepomáha. Používam ju už piaty deň. Dnes som chcela ísť ku kožnej, ale v mojom meste to funguje tak, že najprv mi musí vypísať obvodná lekárka papierik a až potom ma kožná zoberie. Lenže obvofná sa na to pozrela a povedala, že si to mám dezinfikovať, že mi je zbytočné ísť s tým ku kožnej. Bola som nasratá, lebo som bola zvedavá, čo mi kožná povie na tie jazvičky, čo mi ostali po vyberaní zarastených chĺpkov. O 7 dní mám ísť na dovolenku ku moru a ja mám polovicu chĺpkov škaredo zapálených a neviem čo mám s tým robiť =(( Potieram si to aj čajovníkovým olejom a máčim si to v odvare z repíku. Čo na to používate vy?
Please, poraďte mi. Som zúfalá.

pad

Ahoj, ja som mala asi pred rokom podobny problem... najlepsia rada aku ti mozem dat je: navstiv koznu lekarku, mne predpisala nejaku mast ale bohuzial si uz nespomeniem ako sa volala. Ale bola fakt super zabrala skoro okamzite, ale skoro neber akoze v sekunde asi tak do dvoch dni. Ale je to asi tiez individualne. Ona ti isto poradi. Vela stastia