Praskajúce kĺby

Príspevok v téme: Praskajúce kĺby
sona11

Mám 19 rokov a praskajú mi kĺby. A to hodne. členkami nepohnem bez toho aby to vŕzgalo ako nenamastené dvere. praskajú mi všetky kĺby..na rukách na palcoch ich mám ráno niekedy tak stuhnuté, že si ich musím ako keby zlomiť... malokedy sa mi stane, že ma kĺby bolia....ale sem tam hej... čo s tým?

mjanik

keby bol o 10-15 rokov mladší,toto j e už dosť vysoký vek,ale podporiť trávenie,prípadne dýchanie-to je možné,tým by sa zlepšil jeho zdravotný stav

RNG

sona, hyaluronicku kyselinu najdes aj v mojich obchodoch,je sucastou aj viacwerych dobrych zmesi na klby spolu s glukosaminom, chondroitinom, bromelainom a MSM.
Avokado sa da prichutit citronovou stavou a ciernym korenim, alebo sa z neho vyroby pasta guacamole(s jemne posekanou cobulkou, niekedy paradajkami citronova alebo limetkova stava cierne korenie a cesnak

zaria

mianik, teba ta akupunktura este nepresla? ja mam tiez problem: moj 85-rocny dedko ma alzheimera. myslis, ze by sa to dalo vyriesit akupunkturou? mozeme sa s nim k tebe objednat?

sona11

a..to tak kyselina sa da nejak kupit, alebo tak? a inak tie avokada..to sa nejak pripravuje, alebo sa to zje take samotne?