Vekovy rozdiel

greta

viem ze kazdy vztah je iny a zalezi len na nas, ako sa ten nas bude vyvijat. Obaja sme vsak temperamentni, citlivi a pomerne tvrdohlavi + spolu aj pracujeme.Takze si to viete predstavit:-)Vdaka za kazde vase skusenosti, s ktorymi sa tu podelite.

ixiiik

ahojte aj ja mam starsieho partnera.Ja mam 23 a on 51.Vela z vas si povie vsak mi moze byt otcom.No ja si s nim rozumiem.Sme spolu 2 roky a su to pre mna tie najkrajsie roky mojho zivota.Mala som predtym mladsieho partnera ale nejako som k nemu necitila to co citim teraz k mojej laske.To co bude o 10 rokov necham na potom.Jasne ze mi to niekedy preblisne hlavou no ak sa budeme lubit,nevidim problem.Pekny den

suge

Nezda sa ti divne, ze sa problemami zaoberas uz teraz, ked nie su? Ako potom budes reagovat (alebo tvoj partner) ked nejake skutocne pridu? Partnerstvo je boj a boj je viac peklo ako vzrusenie, tak pozor na to. Buducnost caka.

marfuška

Mám kamarátku ktorá má o 20 rokov staršieho manžela a sú spolu už 20 rokov ak sa nemýlim.A klape im to.On má teraz 65 rokov.Záleží to asi na partneroch,ako sa jeden druhému prisposobia.

Anka902

tazko povedat,ja nie som za take velke vekove rozdiely ale je to len moj nazor, ten par o ktorom som pisala - su spolu stale stastni dokonca chceli mat mimino ale nevyslo to.Zalezi na tom ci budes chciet mat deti a ci ich chce aj on vsetko je to o tolerancii a prisposobovani sa jeden druhemu.Ci ma ten vztah buducnost? Tu otazku musis riesit s nim ako to on vidi do buducna a da sa to aj vycitit.

greta

Ja mam 27, on 46 a sme spolu nieco cez rok. Sme spolu stastni a napriek tomu sa neviem niekedy ubranit myslienkam, ci ma tento vztah buducnost...a aku?