postup na schudnutie??

Príspevok v téme: postup na schudnutie??
pierina

Ahojte mam otazočku, chcem schudnuť, skušala som aj 90 dňovku ale vydržala som vždy dodržiavat len niečo vyše tyzdna, mna vzdy dorazil ten ovocný den. Tak chcem vyskusat to dodrziavat ale bez toho ovocneho dna. chcem zachovat ranajky ovocne a potom obed a vecera to iste, kazdy den striedat bielkoviny, škroby uhlohydraty. Len neviem ci to nieje divne ze rano budem jest len ovocie a potom obed. Mne to cele pride take divne ked sa vsade hovori ze ranajky su zaklad dna tak neviem ci ztoho akurat tak nepriberiem A este vylucim uplne pecivo to sa mi darilo aj pri 90 dnovke. Tak myslite ze to bude mat nejaky efekt? nemate podobnu skusenost? podelte sa onu somnou

cloe007

swaygirl ma v podstate pravdu...asi neexistuje spolocny sposob chudnutia, pri ktorom su rovnake vysledky...ale podla mna sa schudnut da tym sposobom, ktory som trocha popisala nizsie...len je na cloveku za aky cas schudne...drzim palce :)

Swaygirl

je to v podstate na cloveku aby si nasiel co mu vyhovuje...niekto je 5x denne a chudne...iny musi jest len 3x...niekto chudne z bielkovin iny zas musi vyradit pecivo a pod...je to velmi individualne a kazdy musi prist na to co mu pasuje...

cloe007

a zabudla som na pitny rezim samozrejme.. teraz v lete aspon 3litre cistych nesladenych nebublinkavych tekutin...

cloe007

tak si uvaz....na ako dlho chces schudnut, ako chces chudnut....ci zdravo, ci nie...ved to mas vsade aj okomentovane...ked ti niekto napise ze jest 2x denne, je k tomu automaticky diskusia o jojoefekte a tak dalej...ved je to jednoduche...proste:
-vylucit biele pecivo a sladkosti
-nejest vyprazane jedla..najlepsie su na pare, dusene, grilovane...
-jest vela zeleniny a ovocia (to len doobeda-najlepsi je ananas)
-bielkovinova vecera (pr. kuracie prsia, ryby)
-jest 5x denne najlepsie..nie 2 ani 3! to je kratkodobe a nezdrave pre metabolizmus!
-cvicit aspon 30min denne, ale nie len aerobnu cinnost...aj nejake anaerobne cviky su velmi dobre...

myslim, ze to nie je tazke..ci co poves? aspon napisane sa to tazke nezda...som zvedava ako to zvladnem ja :D

rencaa

ranajkovat kazdopadne, jest cca kazde tri hodiny, zvysit prijem zeleniny, vylucit sladkosti, zvysit prijem tekutin, najlepsie cista voda, kazdu hodinu 1 pohar. dbat na spravny pomer prijmu bielkovin - tukov - sacharidov.
skvele tipy a podrobny navod ako aj partiu spoluchudnucich na fore najdes na -odkaz odstránený-

pierina

hej dik za radu len skoda ze vsade sa hovori nieco ine , niekde jest 5 krat denne, inde zas neranajkovat a jest 2 x. ja len tolko, a myslim ze toto forum je na to aby sa clovek opytal co ho zaujima.