Pichá ma srdce

mjanik

väčšinou stačí napichnúť dva body na energetickej dráhe sleziny a pichanie prestane-teda ide oenergetckú nerovnováhu v dráhe sleziny

peťo27

Ahojte.
Mam podobny problem aj teraz to citim. Picha nepravidelne no nikeedy tak, ze to uz citim asi vsade.
Pocitujem aj tlak na hrudi a v krku.
Je pravda ze spim malo a predtym to nebol ziaden problem.
Som aj dost nervozny typ a celkom lahko ma vytocia aj malickosti.
Ale to pichanie je dost neprijemne a niekedy je tazko sa j poriadne nadychnut... Pomozte...
Zn: Lekarov a vysetreni sa bojim :(
PS: Piste na mail

Dakujem

libor

Ja som mal tiez take problemy,az kym som nesiel za odbornikom,ktory mi urobil specialne vysetrenie - ultrazvuk srdca,ktore ukazalo,ze srdce je v uplnom poriadku.Navyse mi povedal,ze ak "picha pri srdci",tak to urcite nie je srdce,pretoze skutocne problemy so srdcom sa prejavuju uplne inak,Je to skor chrbtica alebo psychicka zalezitost.Ale aj tak odporucam ist na to specialne vysetrenie,EKG je nedostotacujuce na vyvratenie alebo potrvdenie nejakych skutocnych problemov spojenych so srdcovou cinnostou.

sasa:)

moze to byt aj z nedostatku spanku, ja som mala take obdobie tazke a potom som vobec nevedela spat asi dva dni a kym som zaspala tak mi tak hrozne buchalo srdce, zvieralo a pichalo, stale sa to striedalo, podla toho ako som sa ukludnila , nie si v strese? ja som zvykla ponocovat kvoli depkam, nemas podobny problem?

xxxx

Aj ja som mal obcas pichanie pri srdci. Ekg nic neukazalo. Moze to byt aj zacviknuty nerv. Srdcova neuroza tiez neukaze organicke priciny. Ja som skor za tu chrbticu. Boli pri dlhom stati? Mal som to hlavne ked som rastol v puberte.

zwedavus

a chrbticu mas ok?? mnohokrat problemy s chrbticou vystreluju do srdca.. nemala si nejake stesove obdobie?? aj stresy mozu byt pricinou..