Problem vo vztahoch

Príspevok v téme: Problem vo vztahoch
lulita

Mozno je to uz naozaj otrepany problem, ale predsa: ocitli sme sa v jednom malinkom byte styria ludia Ja a moj priatel , moj brat si doniesol priatelku. Uz pomaly 1 rok upratujem spolocne priestory sama s priatelom. /kazdy vikend, aj ked sme boli chori, nikdy neupratali poriadne ti dvaja/. Zakazdym ked sme to chceli riesit,podotykam, ze uplne normalnym sposobom, oduli sa, ze nemaju cas. Myslite si ze som divna, ked ma to strasne hneva, a nemam chut priatelit sa s takou osobou

vecernica

zas podla toho co myslis priemerny poraidok. Mala som moznost sa presvedcit ze niekto je az prilisny detailista a kazdy tyzden napr lesti zrkadlov kuplke ....nehovorim o tom ze aspon by sa mohl wc misa pretret raz za tyden...ale co pod tym rozumies, poriadok..rozhodne zaved sluzby na striedacku.umyvauju si po sebe riad?

hoska

lulita jednoducho im to vykric...sa im povyhrazaj vynadaj im...jednoducho si to musia uvedomit...uz nebyvaju u mamicky...su dospeli ludia ktori s vami ziju...a akoze tym ze neupratuju a sa len vyhovaraju len ukazuju aki su humusaci a nezodpovedni..takymto sposobom nic nedosiahnu...a pri najblizsej prilezitosti ich s prepacenim posli do riti..lebo toto nie su ludia ale zvery ked im nevadi zit v bordeli kupat sa v spine a pod.ved to je nechutne...nech sa potom necuduju ze dostanu nejaku pliagu...alebo ze im po jedle budu behat cerviky...akoze humus

aduliena

Však ho tá zamilovanosť raz prejde a potom sa uvedomí. Tak asi bude naozaj najlepšie, keď odídete a budete mať vlastné bývanie. Držím palce.

lulita

nie, nevadi mu, je slepo zamilovany))) A najvacsia sradna je, ze klame do oci, ze vsak aj on uprace,.ale inokedy zahlasi, ze sa nemoze pridat k uprataniu lebo ide na kafe!
Proste cele je to strasne smiesne, a trapne a nemam slov... nuz a to maju pred 30tkou, spravaju sa jak take 11rocne decka.
Dnes som bola znovu strasne nahnevana. Uz sa fakt neviem dockat kedy vypadneme a naozaj ich nemusim vidiet.

aduliena

No a čo na to hovorí tvoj brat? Jemu to nevadí? Nevadí mu, aká je lenivá jeho budúca manželka, partnerka..., nevadí mu, že všetko musíš ty a ona nič??

lulita

a najhorsie je, ze ked sme sa postazovali mame, tak povedala, ze nech si porobime sami, ze nech je pokoj. Ide o to, ze mam zdravotne problemy, a niekedy by som mala naozaj oddychovat. To sa deje uz skoro rok a som totalne napalena. Ale snazim sa mysliet na to ze odideme.

aduliena

Lulita, ver tomu, že existujú takí ľudia....aj ja som mala tú česť byť v takej situácii ako si ty, ale našťastie to už skončilo. Tak je asi naozaj najlepšie, že odchádzate...

lulita

praveze sa nic nezmenilo, je to neuveritelne , ze naozaj jedna kocka, sa nicoho nechyti. Dokonca som sa udrzala NEUPRATAT, neumyt WC ani kupelnu,/odisli sme na tyzden mimo/ bolo to nechutne, ale co uz. A predstavte si radsej sa kupali v spinavej vani a curali do zapachajuceho zachodu. Je to smutne, ale tesime sa , ze odchadzame. Ale je smutne to, ze je to rodinny byt.

aduliena

Keď ste sa rozhodli spoločne bývať, tak aj povinnosti by ste si mali spoločne podeliť. Musíte si to vydiskutovať. Kašli na to, či sa odujú alebo naštvú, je to ich problém. Nie si predsa ich slúžka, neplatia ti za to. Ak sú rozumní, pochopia, že máš pravdu.