Neviem čo to je...Poradte

Príspevok v téme: Neviem čo to je...Poradte
rastomt

Cavte. Mam jeden problem. Neviem ako to mam vysvetlit, ale tak napisem to teda tak, ako to je.Ked idem na velku potrebu a mam uz "tlacit" dost to boli a pri tlaceni a ked to uz pomaly ide, tak ako keby ma to tam dole strasne rezalo. Strasne to boli. Ked sa idem utierat, tak dakedy je na toaletnom papieri aj krv. Co to moze byt?

axelonka

tak ako písali - môže ísť o hemeroidy, ale taktiež môže ísť o zlé zloženie stravy, preto je aj stolica veľmi tvrdá a preto tá bolesť a trocha krvi na papieri. treba začať jesť veľa ovocia a zeleniny, zeleninu hlavne v surovom stave, pretože treba veľa vlákniny. taktiež si kúp psyllium - je to úplne prírodná vláknina a veľa ľudí s ňou má vynikajúce výsledky. tiež pi veľa, veľa vody a veľa sa hýb. skús začať týmto, naozaj to dodržiavaj, no ak ani v tomto prípade sa to nezmení, tak zájdi za lekárom alebo sa poraď v lekárni.

joni_

mozu to byt hemoroidy napr. skoc lekarovi nech sa na to pzrie a nehanbi sa, nevidí prvého pacienta s hemoroidmi :) ono to totiz moze byt mozno aj nieco ine a lekar to zisti
alebo skus najskor nieco z lekrne: Faktu napr. alebo ti tam nieco poradia, alebo v drogerii krem z dubovej kory je dobry (myslim ze to mali v DM-drigerii)