Ako pribrat?

Príspevok v téme: Ako pribrat?
simja22

cawte, mam otazku z trochu ineho konca...moj priatel totiz chudne alebo skor- je uz velmi chudy. Ma 180cm a iba 63kg...ale je zdravy. Chcela by som vsak radu...ci neviete ako najlepsie pribrat...prip. co si myslite o uzivani steroidov pri cviceni. On totiz potrebuje svalstvo..to je jedina moznost ako priberie. Jedlom to nejde. (stastny to clovek :))diky

petros

Ahoj,

keby si nám napísala, čo a kedy priatel cez den skonzumuje, verim, že by to bolo zalostne málo. Ja za jedlo nepovažujem napr. na ranajky chlieb s maslom a šunkou. Výživová hodnota skoro žiadna. Ak funguje na rožkoch, má len jedno vacsie jedlo napr. na obed, tak jasne že nepribera.
KVALITNA STRAVA+POSILNOVNA= zaruceny vysledok

cvicit by som odporucil FULLBODY cvicenia 3xdo tyždna (viac o tom najdes na internete)

Genesis

Ešte čo sa týka suplementov tak nevyhadzujte zbytočne peniaze. 90 percent suplementov sú len vyhodené peniaze. To že sa nejaký nasypaný chlap odfotí na etiketu neznamená že to funguje :) Naozaj stačí len niečo ako gainer alebo napr kúpiť suroviny ako vaječné bielka alebo srvátkový proteín a kombinovať to s maltodextrínom. Sušené Vaječné bielka sú na naberanie lepšie ako srvátka problém ale je že spôsobujú plynatosť pri vyšších dávkach a dosť smradlavú takže ver že nechceš mu to dávať pokiaľ s ním spíš v izbe :)

Niekto by ešte mohol doporučiť kreatín s glukózou problém kreatínu ale je že jeho effekt je len dočastný a po vysadení prírastky získané ním zmiznú rýchlejšie ako tie po steroidoch.

genesis

Po 10 ročných skúsenostiach s AS nemôžem v tomto prípade doporučiť. Pokiaľ sa nevenuje vrcholovo kulturistike alebo silovému športu nemá to moc zmysel. Okrem iných zdravotných rizík je ich efekt na nabratie hmoty len dočasný a akonáhle ich prestane brať tak začne hmotu strácať. Ak má na to predpoklady tak môže mu to výrazne urýchliť vypadávanie vlasov alebo ti začne viac zarastať, prípadne bude mať akné napr na chrbte alebo ksichte . Treba zvážiť aj ostatné nežiadúce účinky ktoré sú značne idividuálne od gynekomastie, poškodenie pečene a obličiek až po urýchlené starnutie organizmu hlavne nervového systému.

Moja rada. Silový tréning 2 x do týždňa. Vysadiť všetko čo zvyšuje metabolizmus ako napr káva, cigarety a iné stimulanciá, lieky (na štítnu žlazu, novšie typy antidepresív)je toho veľa. Kúpiť si nejaký gainer alebo stačí proteín a maltodextrín ... a upraviť stravu .. rozhodne ale nedoporučujem že jesť slaninu a nutelu a podobne blbosti na noc .. priberať ano ale pri zachovaní zdravia ... pokiaľ ale chce sa dať na sumo tak v tom pripade neporadím

boh

veru miro 83 mas pravdu naco je ta holka snim ked jej vadi vaha nech si najde neakeho takeho silnejsieho nie??? ja som zase nepribral richlo ale zacal som cvicit od zimi a pribral som len 6 kg a jedol som vajcia, no najprv stale a potom mi prestali chutit tak som to nechal a teraz len costo kreatin a protein to mi stavi mne to je jedno aki som ja cvicim tre to aby som nebol lenivi nepotrebujem ze hrrrr masooo alebo neviem ze abysom bol ako skrina mal som 67kg a teraz mam 180/73 ale chcem sa dostat na 180/85 skusim to dosiahnut taku plazovu postavu uvidim a preto musim makat na sebe lebo len ti co makaju su hore ako povedal DNA ale pomalinky pekne vajicka, rybi, protein, creatin . ved pohodka

miro.83

Coooo potrebuje steroidy 8-|. Praveze iba jedlom sa pribera a mozem ti povedat ze zere malo. Kamarat c 1 nemohol pribrat bol chudi od malicka tak zacal do seba davat viacej kolacov popritom posiluje teraz je sneho skrina bez as bez proteinov a inych doplnkov ale posiluje zase 7 rokov. Karat c.2 sa stazoval, ze nemoze pribrat tak som ho spicoval ze malo zere urobil som mu skolenie priberania a co to za mesiac pribral s posilovanim 6 kil. Kamarat c.3 nemohol pribrat povedal som mu nech si da na noc slaninu z nutelou (to som povedal vtedy z prdele ale on to odskusal). Po mesiaci dosiel za mnou s pochvalou ze to pomohlo. Ale nechcel svalovu hmotu ale zevraj trocha chcel tuku pribrat sice som nechapal preco ale co uz jeho starost. A tebe skusim poradit zacni mu varit sladkosti, mastne jedla a priberie ti do tukov a ak chces aby pribral do svalov tak snim zacni posilovat a ak ma odpor k posilovaniu tak ho k tomu nedozenies. Prinajhorsie ak to je nejaka velka prekazka ze nema svaly tak tu existuje este jedna moznost opustit a najst si svalovca.