ako ju spravit?

Príspevok v téme: ako ju spravit?
johny000002

obaja s priatelkou chceme sex,ale este sa mi ju nepodarilo urobit.ani vaginalne,ani pomocou klitorisu.vaginalne jej to sice robi dobre,ale nikdy az dokonca.pri klitorise vravi,ze najprv je to fajn,ale potom ze jej to uz nic nerobi.skusame to zhruba rok ale bezvysledne.poradte prosim. s pozdravom johny

29

to nie je tragédia, hlavne to nesílte, možno to príde samo keď prestanene na to čakať, pri prvom partnerovi som orgazmus ani nemala a nemala som ho 3 roky, potom som si začala viac veriť a sustrediť sa na seba a išlo to.doležitý je partner,zo ženou treba zaodchádzať nežne :-)

simona

Tamara 73 - tazko opisat ako sa citis pri orgazme. Je to nezabudnutelny zazitok. Vsetky svaly na tvojom tele sa stiahnu, ty sa nedokazes ovladat a zahrna ta pocit blaha. A ked ho raz zazijes, chces to stale. :-)

simona

No prvom rade je, ak chces, aby dosiahla orgazmus, nepokusat sa o to. Proste milovat sa bez zabran, nechaj ju, aby si uvedomovala, co jej robi dobre. Skus ju rozpalit brutalnou predohrou. Vyskusaj stimulovat viacero bodov. Prsia, klitoris a vnikat do nej. Najprv pomaly, nezne a potom zrychluj. Vela stastia.

lilipo

Ja som mala tiez problem s orgazmom vaginalnym az kym sa nezmierila s tym ze ho mat nebudem uz. A potom necakane som sa dockala ked som to najmenej cakala

jaja

Ja si tiez myslim, ze na sex treba vyzriet, az potom si to clovek uzije. Co je to za sex v 15 tich, len stres z mozneho otehotnenia, nevediet co robit, lebo Vam to nerobi dobre a robite ani neviem, ci z frajeriny. Sex je krasny, ale na to pridete az neskor, ked si ho budete vediet vychutnat, ked sa poznate a partner Vas dokonale pozna a potom uz stale sa na to budete len tesit...

faho

ahoj... nic si z toho nerob... vela zien za cely svoj zivot nevie co to orgazmus je.... u mna tiez trvalo, kym som sexualne vyzrela na to, aby som si to dokazala uzit, u zeny to totiz velmi zavisi aj od momentalnej psychickej pohody, o tom nakolko sa vie uvolnit, ako sa vie na seba sústredit a hlavne odstranit zabrany. Mne osobne velmi pomohlo, ked som sa naucila masturbovat, lepsie som spoznala svoje telo, pohyby ktore skutocne dokazu so mnou divy a to sa potom odzrkadlilo aj pri sexe.Klitorialny orgazmus dosiahnem na 99% vzdy, u kazdej zeny samozrejme funguje nieco ine a co to je, na to treba prist skusanim, dlhou predohrou a hlavne partnerka by mala partnera usmernit, toto ano, toto nie, pripadne ktory pohyb jej robi najlepsie a neprestavat v nom. U mna je zarucena kombinacia cmulania bradaviek a stimulacia klitorisu, najlepsie uplne neprerusovana stimulacia, cize stale ten isty klikavy pohyb. Ak toto partner robi zaroven aj pri styku, teda zaroven rukou drazdi klitoris, podarilo sa mi uz par krat dosiahnut zaroven klitorialny aj vaginalny orgazmus, co je teda fakt riadna sila :-). doprajem kazdej... hlavne nebud z toho zufaly a skusaj, skusaj, skusaj,
tu nepomoze nic ine iba trening a hlavne netlac na patnerku, akoby orgazmus bol najdolezitejsia vec na svete, lebo ho zacne predstierat... a to asi nechces... drzim palce :-)

aprilova

no ja mam podobny problem... no ale prednedavnom som skusila jednu vec, ani neviem ako ma to napadlo, prud vody ked napustavate vanu... a to bolo... ach, len keby voda nebola tak draha... rucne je to vsak problem... neviem cim to.

eror

Mam taky isty problem...no problem...problem to isto nieje..ale uz vyše roka žijeme sexuálne s priateľkou a este nemala orgazmus. snazim sa ale neprichadza to.

luluus

ja napriklad neviem orgazmus dosiahnut ani sama, aj sa casto robim, viem co a ako mi robi dobre, skusam, hram sa so sebou a nic...ani s priatelom som sa este nespravila :/ mam len 18, tak dufam ze to raz pride :)

niekto

tamara73 tak ako sa citi...

hmm ked sa nevie spravit ani sama je to tazke je dost vela zien ktore orgazmus dosiahnut nevedia
mozno pomoze dlha predohra ?