Znovu palenie;[

Príspevok v téme: Znovu palenie;[
pepinko

Nasli ste nejaky pripravok, liek, co vas zbavil toho nestastneho palenia v posve? Mam pred tritsiatkou, milujuceho manzela, ale netusim, ako vobec splodime vlastne dieta. Koli tomu hroznemu paleniu sa nemozme milovat. Uz sa liecim rok a pol, vyskusala som brat
drahe vitaminy, lacnejsie vitaminy,
imunologa, navstevujem homeopata. A nic:@{

usmev

Pepinko, sunnie, ema:možno vám moje rady budú užitočné,/mám s tým skúsenosti/ale nemám tu reklamu,tak mi musíte napísať,ak chcete:duratnakatka@zoznam.sk

sunnie

Ja sa na to liecim asi 5r. ale tiez mi nic nepomaha, stale sa mi to vracia. Mam slabu imunitu a staci mi prechladnut a uz mam zas na par mesiacov o zabavu postarane... Trosku sa to zlepsilo ked som prestala jest sladke.

pepinko

znamej pomohol homeopat, bola OK do mesiaca, a ja som hned bezala k nemu, a stale nic. uz ani neviem, co je to klasicke milovanie s manzelom.

ema

ahoj ja mám ten istý problém už dva roky a tiež neviem ako sa toho zbaviť..tiež chodím stále po doktoroch a stále nič nepomáha.Tiež sa bojím toho že v budúcnosti nebudem môcť mať deti kôli tomu a ohladom toho sexu sa už ani nevyjadrujem ani si nepamätám kedy ma to nebolelo..