Problem s velkou potrebou

astalavista

Takto akútne neviem, čo by mohlo pomôcť. Možno sa v lekárni popýtať na preháňadlo, ak sa už bojíš. Ale z dlhodobého hľadiska je dobré to psyllium, tiež viac vlákniny v strave a tiež probiotiká by mali pomôcť upraviť trávenie naspäť do normálu. Probiotiká sa vyrábajú aj ako tabletky, aj sirupy a dajú sa aj objednať z netu.

durosiova

My mame s tym tiez problemy,vselico sme uz vyskusali, ale chvala bohu sme nasli na internetovej stranke program Clean Inside, od fimy Natural swiss najdes to na stranke www.detoxikacia-organizmu.com

jaanna

kup si v lekarni PSYLLIUM HUKS-uzivaj podla navodu a urcite Ti to pomůze,nie je to navykove...je to na pirodnej baze...

velkapotreba

Prosím dajte mi radu nebola som 2 dni na záchode dnes to bude 3 a už vážne neviem čo mám robiť nikto mi nevie poradit už som skúšala všetky možne čaje proti zápche a nepomohlo to ak máte nejakú radu napište to na túto stránku alebo na môj E-mail :timealen1@gmail.com.

Volám sa Timea a mám 12r.

axelonka

nebrala si nejaké lieky v tejto dobe alebo preháňadlá? aj to môže byť následok. a písala si, že ješ ovocie, ale ješ aj zeleninu? v dostatočnom množstve? a čo ten pohyb? skús tú pohybovú aktivitu, tá by tiež mohla pomôcť, no najlepšie bude ak bude pravidelná. no a ak sa ti to ani pri týchto radách nezlepší a bude to naďalej pretrvávať, určite zájdi za lekárom, nechcem ťa strašiť, ale v niekorých prípadoch to môže byť i následok vážnejších prípadov, napr. zúženie čreva a podobné. ale myslím si, že ak zvýšiš pohyb, vlákninu v jedle a aj príjem vody, v najbližších dňoch sa dostaví. držím palce:)

hanbliva

dakujem za radu axelonka..pijem denne okolo 2 litrov tekutin..dokonca dnes som si dala caj s mierne laxativnymi ucinkami..a nic..prostredie som nezmenila a ani stravu,jem aj ovocie..uz sa ozaj zacinam bat

axelonka

nezmenila si prostredie alebo zloženie stravy? pre začiatok skús svoju stravu obohatiť o viac vlákniny, viac surovej zeleniny, tiež ovocia alebo si kúp prírodnú vlákninu psyllium, ďalej dodržiavaj pitný režim, pi veľa vody, maj dostatok pohybu - aj rýchla chôdza by mohla pomôcť, poprípadne vypi čaj z listu senného, ale nepreháňaj to s ním.