zlomenina nosa...

Príspevok v téme: zlomenina nosa...
lily:)

v detstve som mala nehodu a následne zlomený nos...nemám ho nejaký krivý a ani nejaký iný/veľký a ani nie maly...taký akurát/ len v jednej nos. dierke mám taký výrastok/neviem ako sa to povie odborne/ a nijako mi nezavadzia, môžem aj normálne plynule dýchať...a nie je ani normálne vidieť, len ked nakloním hlavu, tak hej, alebo ked niekto sedí podomnou...ale ked to niekto zbadá, tak to nie je moc estetické a ja si stále dávam pozor, aby to niekto nevidel...chcela by som si to dať vyoperovať, ale bojím sa aby sa nestalo niečo iné...máte niekto s týmto skusenosť???

Laura1

ahoj lily,ak Ťa to trápi,zájdi na ORL .Ale ak sa nebude jednať o nič vážne,tak by som to vôbec neriešila.Veď Ty si viac ,ako jedna nosná dierka a Tvoji najbližší a všetci tí,ktorí Ťa majú radi, Ťa vidia úplne inak a sú šťastní že Ťa majú. zdravím

HH18

Ak nemas problem s dychanim ani nejako nenarusuje estetiku vonkajsieho nosa, ja by som ti radil nic s tim nerobit a nehat to tak,kolko ludi ma krivy nos a dokonca sa im troska horsie dycha a ziju v pokoji, plasticke chirurgie su drahe a pooperacne problemy su celkom caste.