ZAZRACNY LIECITEL

sisina

Janka, som rada, ze si to napisala a nenechala si si to pre seba. Ja osobne som za nim este nebola, ale chystam sa, no nie s koznym problemom. Ale pocula som, ze on robi diagnostiku tak, ze ti pozrie do oka, hm, zaujimave.

janka

Caute vsetci pomoc hladajuci.Ja osobne,mozem pana Dedika len odporucit.Bol to prvy liecitel,s ktorym som sa kedy stretla,a aj posledny!O jeho liec.schopnostiach som sa docitala kedysi davno v casopise Zdravie,vyliecil Lenku Hriadelovu s celozivotneho ekzemu.Toto bol podnet,ktory som si povedala skusim,uz fakt ako poslednu sancu.Trpela som ekzemom 20 rokov,zmenila 3koznych lekarov...ved to poznate.Ked vo veku 25 rokov som bola ,,vyhadzana,,az do krvi,nechcelo sa mi uz ani zit.Bola som uplne indisponovana,nemohla som nic robit,nic chytit do ruk,vykonavat domace prace,proste zufala.Dodnes si neviem vysvetlit,ako je mozne,ze p.Dedik,bez toho,aby som mu povedala co mi je,vedel s akym problemom som ho navstivila!Podotykam,bola som u neho v januari 2004,bola zima,mala som ciapku,rukavice,nemohol mi vidiet ruky a ekzem na tvari nemam!Ked som sa ho pri odchode opytala,ako je to mozne,povedal,ze sa mu stacilo pozriet na moje zrenicky.Nie som ziadny fanatik,ani taraj,fakt je to pravda.Preto pisem aj prispevok,chcem aby aj ostatni ludia boli zbaveni tejto pliagy!!!Ekzem neprajem ani svojmu najvacsiemu nepriatelovi.Ako liecbu som dostala 2bylinkove kvapky,najskor podla postupnosti al.zlozenia som musela uzivat prve a potom s oznacenim druhe.Tretia faza bol bylinkovy prasok.Pocas liecby potierat este postihnute miesta bylinnou tinkturou.Vsetko bolo zakupene u p.Dedika,nech ma to stalo vseho vsudy 500SK.Odvtedy som ho nenavstivila,lebo nebolo treba.Ekzem fakt zmizol,dokonca pouzivam,bezne kozmeticke produkty,sprch.sampony.tel.mlieka,a ziaden problem.Takisto mozem kludne jest vsetko,kyslu kapustu,vsetko exot.ovocie,a dokonca do gulasu pouzivam aj cili a nic ma nedrazdi.Predtym som fungovala len na dietnej strave,bez chuti,ze ciste zemiaky,hola ryza...Este raz,dakujem,a odporucam.Vsetci,ktori nevedia ako ho vyhladat,nevahajte,je to uplne lahke.Na zaciatku Trencianskych Teplic,po pravej strane su bytovky,tam byva,presne cislo si nepamatam.Opytajte sa hocikoho na ulici,alebo v potravinach,budu vas navigovat.Kedysi mal toto tel.cislo,neviem ci este funguje,skuste,0905513908.Skuste,nic za to nedate,za tie roky utrap sa urcite oplati merat cestu do Trencianskych Teplic.Skore uzdravenie,vsetkym.

pegas

pre marciu: cirou nahodou mam kontakt na pana Dedika, kedysi mala moja dcera problemy s koznym ekzemom, tak som zufalo hladala vsetky mozne sposoby, ako jej pomoct. nakoniec sme k p.Dedikovi ani nesli, ale vraj pomohol vela ludom.
je z Trenc.Teplic, ako tu uz bolo spomenute a jeho mobil (ak nema zmeneny) v tom case bol 0905513908. za pokus to stoji... drzim palce!

selanka

ja som pozerala na anjeloch straznych o lube albertovej, aj som o nej citala na internete,ale to nie je liecitelka, ale psychologicka, ktora sa zaobera alternativnou medicinou, tak neviem, ci by ti aj ona nevedela pomoct.

marcia

pre sisina:dakujem za odpoved:)ano pocula som uz o tom panovi dedikovi,vraj je dobry,vyhladavala som ho ale nic take mi to nevyhadzuje,,prosim vas nevie tu niekto kde tento pan byva,pripadne tel.cislo na neho,prosiiiim:)je to naozaj surne..marcia

sisina

Velmi dobry liecitel je p.Dedik myslim je z Trencianskych Teplic. Daj si vyhladat v temach Dedik-liecitel a pod. a dozvies sa viac.

Ivka 1

Marcia s liečiteľom Ti bohužiaľ nemôžem pomôcť ale mohla by som Ťa nakontaktovať na lekára,ktorý lieči tiež
prírodnými produktami. Napíš mi na mail ak chceš.Dnes má konzultácie po telefóne.