ked si otec nevie rady

Príspevok v téme: ked si otec nevie rady
mojko

mam 3 rocne dieta, v piatok malo sopel, vecer uy hlieny a slaby opuch oka. V sobotu uz obe oci i nozicky, bolesti bruska. Dnes od rana opuchy boli i na rukach, kasel a hlien, brusko tiez boli a do toho hnacka. Samozrejme malatnost, plac a dlha rada na pohotovosti, kde sa nedalo dockat a tak som cital, ze dietatu pomoze klud. pojdem zajtra, ale viete mi nikto poradit? mam este jedno rocne.
dakujem otec

mojko

Ahojte a som y BA,
tak teraz som prisiel a este vylucuju nejaky ye Nefrologicky syndrom.
Verte ze som sadol do auta a isiel do Rakuska, kde mi baby osetrili a prezili sme noc. Dnes sme uz na Antolskej a staraju sa celkom dobre len musime cakat na ranny moc.
Ale dakujem zucastnenym aspon ya spoluucast. Niekedy chlap potrebuje len to zo seba dostat aby sa spravne rozhodol.
viete niekto co to znamená?
ešte raz dakujem pekne

inuška

mojko ak si z Ba, tak si viem predstaviť čakanie na pohotovosti. Ja mám tiež syna 3,5ročného,keď bol menší, tiež sme stále lietali s mužom na pohotovosť, stále niečo, vysoké teploty, ktoré nie a nie znížiť. Teraz dúfam, že je to lepšie, aj keď bol 2 dni v škôlke a 2 týždne doma. Zatial sa drží, sem tam zakašle a soplík, ale ináč dá sa. Takže držím palce, určite dieťa musí vidieť lekár.

jablonkaa

mojko, to nebude len na taku pomoc cez forum. snad sa to cez noc nezhorsi, ale bolo by lepsie, keby dieta co najskor videl lekar. urcite to nie je bezna nadcha, hlavne tie opuchy nie su v poriadku. neviem ako ti poradit, ale drzim prsty,a by ste sa z toho co najskor dostali.