Krv na toaletnom papieri u 3-ročného dieťaťa

Príspevok v téme: Krv na toaletnom papieri u 3-ročného dieťaťa
suzi_d

Dobrý deň, chcela by som poprosiť, či niekto nemá náhodou skúsenosť s podobným problémom. V poslednom čase som si párkrát všimla, že moja 3-ročná dcérka má trolinku krvi na toaletnom papieri po stolici. Nesťažuje si však na žiadne bolesti, ani pri stolici, ani pri utieraní zadočku. Je možné, že by malo 3-ročné dieťa hemoroidy? Alebo by to mohlo byť niečo iné? Každopádne sa s ňou chystám k lekárke, ale ešte predtým som chcela získať nejaké informácie. Ďakujem veľmi pekne za pomoc! Suzi

Stanka 74

So synom som mala tiež ten istý problém.Ináč dlho dojčené a zdravé dieťa.Možno dva krát v živote/5r./ bral antibiotiká. Pozorovala som to po dobratí antibiot. Panbene. Pretrvávalo to asi tri mesiace. Bola som na gastro. Vyšetrili ho a zistili, že má málo niejakých buniek čo posúvajú stolicu/"lenivé črievko"/.Ináč bolo všetko ok. Dávala som mu probiotiká a potom to prestalo. Každopádne treba ísť na vyšetrenie. Je to stresujúce, ale pre istotu.

viva.viva

Moja dcera mala tiez take problemy....ale pominuli. Mozno mala len trvrdu stolicu a okolie konecnika prasklo a urobila sa mala trhlinka. Pomasti jej to Framikoinom, aby sa jej to nezapalilo.

orgi

Mozno ma podrazdenu a tenku kozu okolo konecnika a suchanim papiera sa natrhne a vznikaju drobre fissury. Kazdopadne treba ist na vysetrenie.

tina

nechcem ta strašiť, ale syn mal krv na stolici či bola mäkka, alebo tvrda. detský lekar urobil výter, odniesli sme stolicu na rozbor a všetko bolo ok. ale po mojom urgovani nas predsa poslal na gastro a tam mu zistili polyp na čreve. takže ho museli operovať. pre istotu sa pýtaj s dcerkou na gastro a asi ju pošlu na vyšetrenie konečníka a čriev. neni to príjemne ale môže to zachraniť aj život

meli

ahoj ..netreba sa hned plasit ...pravdepodobne ide len o to ze dieta ma prilis tvrdu stolicu ...treba jej ju zmakcit inou skladbou potravin:)a pridat mlete lanove semiacka do jedalnicka:)

pcolka8

určite s tým choď k lekárke.ale mne sa stalo, že som to tiež objavila,a nakoniec vysvitlo, že mi deti jedli u svokry cviklu a tá zafarbila aj moč a aj stolicu. je to len jedna zmožností, to len aby si vedela, že existuje.