potratila som ... čo mala znamenať tá krv...

Príspevok v téme: potratila som ... čo mala znamenať tá krv...
zmetená

ahojte ... dnes sa mi to stalo a chcela by som sa s vami o to podeliť. Ak popripadne máte s tým skuseonsti.. a poznáte to tak dakujem za všetky rady. ide o to že menstruacia mi skončial v stredu možno v utorok.... a v piatok som mala sex.. normálny nie bolestivý ani nič........v sobotu.. keď som išla na wc tak som mal išlo troška krvy zo mna a ako keby vypadlo nejaká zrazeninka veliká ako polovička nechtu ael neviem či to je zrazeninka.... ide o to že beriem antikoncepciu... a čítala som že takéto krvácanie.. je aj potrat....... takže teraz som zmetená dakujem čo by to mohlo znamenať?

lalala77

ahoj, tak URCITE nestresuj, nechcem pisat poburujuco, ale ked potratis, to je krvi ako na zabijacke z prasata.. hnusne napisane, ale aby si pochopila, co to obnasa a nie len nejake obyc. spinenie.. kolko mas rokov? :)))
a inak to spinenie po sexe suhlasi - da sa povedat, ze to boli zvysky z menstruacie, priatel ich v tebe asi \"vykutil\" :)))

zmetená

ahoj... no chcem sa opýtať to špinenie som mala dalej potom 2 dni:( dneska som nemala tak dúfam že nebudemmať už..neviete mi povedať čo mi je??

viva viva

bol to pravdepodobne kúsok sliznice z maternice...nejaký pozostatok z predchádzajúceho krvácania....ešte podľa mna si nemohla byť tehotná.......veď berieš HAK