SEX S KONDOMAMI !!!

Príspevok v téme: SEX S KONDOMAMI !!!
1gumka1

Verim, ze viaceri, ktori si nic ine nemozu pri sexe dovolit len gumky , by si prisli na svoje, ak by sme v tejto teme rozobrali sposoby ako zistit, kedy kondom praskol, ako praskol, pretoze uz boli aj male dierocky,ktore si nie vela ludi vsimne a aj take male dierocky vedia narobit trampoty :) takze vsetci, ktori pouzivate kondomy prispejte do tohto prispevku s vasimi skusenostami, doverou v kondomy, znacky a pod :) "nie kazdy moze, resp. chce uzivat HAK" ... DAKUJEM vopred za vsetkych :)

bla

mne primeros pripadajú až moc hrubé, aspoň na pocit..
ale väčšinou durex alebo lifestyles, nabudúce kúpim pepino keď ich tak vychvalujete..
ano je pravda, že durexy sú pradražené, platí sa skôr za značku ako za kondomy

fero.

baby, ja som to nikdy nekontroloval. len tak nenápadne stiahol a zahodil.
ja som sa spoliehal, že je to skúšané, videl som dokument ako to skúšajú. Predsa nepustia z výroby kondóm s dierkou. A v obchode ho nepoškodia nijak, veď je v krabičke a tá je v celofáne. a keď som opatrný aj ja, tak žiadna dierka byť nemôže. Pretrhnúť sa môže, to áno, ale dierka nie.

kellysa

No posledna zachrana v podobe tabletky PO tu stale je :)) Este predtym to zistovat si ani velmi predstavit neviem. To ho kazdu chvilku vytiahne, aby zistil, ci je vsetko ok? navyse pokial je kondom prazdny, len tazko zistis, ci je prasknuty.

girl1girl

tinka228 - preco? ja si myslim, ze nie, pretoze ak sa pripadne stane, ze sa kondom pretrhol, treba cim skor zajst do lekarne po "tbl.po" a v pripade ak je secko OK-A, tak sa touto tabletkou netreba zaoberat :)

kellysa

Nam sa najlepsie osvedcila znacka Primeros, prip. Pepino. A to, ci praskol, alebo nie, zistujeme tak, ze natlacime ejakulat uplne nadoraz do rezervoaru, proste do takej bubliny, a ked nic nikde netecie, je to ok. Dost zle skusenosti mame s Durexami. Su strasne tesne, zle sa nasadzuju a este su aj zbytocne predrazene. Takze tolko k tomu.