Mudr. Trebuňová - Košice

Príspevok v téme: Mudr. Trebuňová - Košice
sida

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či niektorá z vás pozná Mudr. Trebuňovú Zuzanu (gynekologička). Pracuje v starej nemocnici, je úžasná.....chcela by som k nej chodiť, ale neviem, či má niekde aj ordináciu. V nemocnici s k nej nedostanem.........len spolu s jednou sestričkou, ktorá tam robí, ale nechcem ju stále otravovať...

janka

Ahojte kočky, viete mi niektora poskytnut naozaj aktualnu infosku o tom v ktorej nemocnici resp. poliklinike pracuje MuDr. Trebunova a ako sa k nej dostat alebo ci je to mozne? resp. nejaky kontakt do ambulacie :)

sida

Mudr. Trebuňová robí na II. gynekologicko-pôrodníckej klinike L. Pastéra. Lenže tam sa nedá dostať (aspoň ja neviem ako). Sestrička pri okienku ma odbije, že mám ísť za svojim obvodným gynekológom. Jednoducho - je to nemocnica - operácie, pôrody, my bežné baby tam nemáme čo hľadať (ale šťastné tie o ktoré sa bude starať ona, je veľmi dobrá lekárka, prajem jej veľa šťastia, nech to dotiahne ďaleko..)

anicka

Je fakt výborná, chodím k nej už dávno, teraz je v starej nemocnoci na druhej gynde. Treba si zistiť registráciu.

sida

tinuška, ja som si len teraz všimla tvoju odpoveď....veľmi pekne ďakujem, ale ona zo železničnej neodišla??? Teraz je v starej nemocnici.

usiko

tinuska, ja som sa do KE prestahovala. aky je postup, ked sa k tejto lekarke chcem zaregstrovat a chodit k nej? Ma ultrazvuk? ako to u nej funguje? Objednava sa alebo kto skor pride? Ako ordinuje? vsetky dni v tyzdni alebo iba niektore? a casy? dakujem