nádcha!!

Príspevok v téme: nádcha!!
choručká

co pomaha proti nadche?? ale silnej nadche. ja uz neviem, proste druhy tyzden mam strasnu nadchu a vobec mi neprechadza! pijem teple caje s citronom a medom + papam ovocie, zeleninu, obcas si dam sumivu tabletu, vitamin c.. a niic!! neprechadza.. a mam aj cele pluca zahlienene.. a cela hlava ma boli zo soplov, proste ani v noci nemozem spat.. stale si fukam nos a neprechadza.. prosim vas, nejake rady ako na to, ja skusim vsetko, len nech uz mam pokoj!!

RNG

hlieny su len symptom(obranna a cistiaca reakcia na osstranenie nejakej mikrobialnej infekcie.Takze treba adresovat tu mikrobialnu infekciu, nielen sa snazit zbavit hlienov
Odporucam si preplachovat nos koloidnou striebornou vodou alebo/a roztokom GSE.
Tak isto treba aj pit roztok GSE, na odhlienovanie je NAC a najma oreganovy olej(z divokeho oregana, nie pestovaneho, lebo ucinna latka v pestovanom(slachtenom) oregane je thymol a v divokom carvacrol, ktory je mnohonasobne ucinnejsi aj ako antimikrobialny prostriedok, aj ako odhlienovac .

gregor

K utíšeniu dlhodobého kašľa, nádchy a ako sa zbaviť hlienov.

Keďže my ľudia musíme dýchať a pohybovať sa a nevieme sa vyhnúť striedaniu sa tepla a zimy /mám na mysli striedanie sa tepla a zimy pri vchádzaní a vychádzaní z miestností , z domov/, máme problém s dýchaním.
Pri dýchaní teplého a studeného vzduchu a samozrejme všetkého čo sa vo vzduchu nachádza / vlhkosť, prach, smog, atď./ sa v pľúcach tvoria kondenzáty čiže hlieny, a týchto hlienov sa potrebuje organizmus pomocou kašľa a nádchy zbaviť. Stačí si nám len predstaviť čo všetkého sa vo vzduchu nachádza a ako neľahko sa s tým musí organizmus vysporiadať.
Keďže vzduch ktorý dýchame si vyberať nemôžme, mali by sme organizmu pomôcť zbaviť sa týchto hlienov, ktoré v pľúcach kondenzujú, nabaľujú a po čase sú zdrojom zápalu. Hlieny musí človek vylučovať nepretržite tak isto ako musí dýchať, neradno ich potláčať alebo utišovať, jednoducho musia s pľúc von. Ja osobne dlhodobo užívam k preventívne prírodnú liečivú alkalickú vodu s vysokým obsahom hydrogénuhličitanu Bílinskú kyselku . Bílinská kyselka obsahuje minerály ktoré provokujú hlieny v pľúcach aby sa tam neusádzali a priebežne počas dňa bolí vykašlané von s organizmu, skôr ako by sa dostavila nádcha /soplenie/ alebo s hlienmi spojené zápaly. Bílinskú kyselku užívame k liečeniu v dávkach 250ml. na lačno 30 min. pred jedlom ráno, obed a večer /deň. Deti – 100 ml. mierne ohriať, preventívne ráno. Je vhodná na ľadviny. Celková denná dávka je 1000ml. Nie je nevhodná k pitnému režimu. Zakúpiť sa dá v potravinách /len v niektorých/ lekárne a h-nova , a-b-rt, cop NZ,RA,.
Na záver aby som nezabudol, hlieny ako lepkavá hmota sa na ceste s pľúc von zachytávajú a nabaľujú na hrdle, stačí len vykloktať si jemne slaným koncentrátom, soľ a voda alebo Cigeľká, Vincentka

choručká

dakujeeem.. vyskusaam, no dnes ma bolia aj priedusky, tazko sa mi dycha.. tak dufam, ze sa z toho nejako dostanem!!

Ivka 1

Pomaha ak si do vonnej lampy das eukalyptovy olej, pripadne si ho mozes dat aj do kupela a posediet si v teplej vode. Uvar si aj cajik z oregana a vypi
3 šalky denne.