Nepravidelná menštruácia

Príspevok v téme: Nepravidelná menštruácia
herbia

Pravidelne mávam menzes na 38-39 deň,ale
minule som dostala až na 45 !,pritom neberem žiadnu antiku,ani silné lieky,ani
nebudem tehotná,dodržujem zdravú stravu,
nediétujem,ale musím priznať,že mám len
50 kg,čo je na moju výšku 160 cm málo ...
Možno mám aj niečo zo štítnou žľazou ?
Skúste mi pomôct,prosím

angelina_c

ahojte....tiez mi blbla menstruacia ale ja som zasa dostavala uz na 19 den,potom mi doktor zistil ze mam chlamidie!Ako nahle sa to dalo do poriadku antibiotikami tak bolo vsetko v poriadku!!!

akinom007

160cm a 50 kg to je normalna vaha skus si vypocitat BMI je toho na nete dost, inak ja mam rovnaku vysku aj vahu akoty:D a menstruaciu kazdych 36-37 dni a z casu na cas sa stane aj to ze to pride na 45 alebo 32 dni

Kacena3051

Ahojte...Je to zle ak mam 17rokov a menštruaciu mam raz za 3-4mesiace ale ak som brala antikoncepciu na akne tak som ju mala pravidelne ale ja som prestala jest tabletky a zasa mam až tak.

mogena

Urcite ti pomoze, moja kamoska mala menstruaciu kazdych 13_15 dni dnes ju ma na jednu hodinu. A mala by som vela prikladov, ale sa mi nechce sa chvalit:-D!!! Prosim urcite mi napis, budem sa tesit!

mogena

Ahoj!
Mas naozaj malo kilov! Mala by si si uvedomit, ze my zeny sme tu preto aby sme rodili deti, starali sa o nove generacie a nie nato aby sme nosili velkost 34 ako modelky, ani ja niesom tlsta nosim 38 cislo.
Po druhe zacni este dnes pit zensky caj!!! Menstruacia sa ti upravi do mesiaca to ti slubujem. Potrebujes alchimilku zltozelenu a mysi chvostik. Je to zazrak. Ver tomu, nik mi neveril ale mam uz skusenosti a funguje to super!!!!