Bolesť sánky

Príspevok v téme: Bolesť sánky
xx-dnb-xx

Zdravím Vás. Už tretí deň ma boli sánka pri jedení.Nemôžem poriadne otvárať ústa bo to nej hrozne pichá. Bolí to hlavne v kĺbe alebo ako to nazvať, tesne pod uchom.Neviem čo s tým, či počkať ešte pár dní, či to prejde, alebo navštíviť lekára, či to nieje nejaký zápal..aby to nebolo potom ešte horšie :(

Chopper

Dobrý deň,

v sobotu som mala uraz silný naraz sánky .. zlomená nie je robili mi rtg... už mi aj ustúpil opuch už sa mi robí iba modrina ale strašne bolí neviem vôbec otvoriť ústa nič jesť a niekedy keď urobím zlý pohyb tak strašná bolesť neviem či to je normálne :(

boma

Messje
Mne sa to stalo v sobotu vecer. Este ta sanka nieje uplne vporiadku. Mozem ju uz aj skoro naplno otvorit.pri zahriznuti este citim ze to boli ale moze to byt tym narazom do celuste. Ale samotne ta sanka ma nezabolela ani raz. Jedine pri dotyku. Ty si to mozno mala asi trosku horsie co?

Messje

Mne ked sa to stalo,dokazala som rozpravat a nemala som ani tusenie.Je pravda,ze som isla hned na pohotovost,pretoze som prisla aj o pol zuba.Takze som isla na zubnu pohotovost s tym,nech mi to len vytrhnu.Ci som uz mohla hybat sankou do stran si nepamätám,ale rozpravat som mohla.Citila som bolest ale myslela som ze je to tym zubom.Takze neviem ako to moc teba boli ...ono hybat s ňou do stran mozes mozno,ale ak je zlomena v niektorej casti,alebo len prasknuta,tak v tom mieste by si asi nemohol s nou ohýbať hore dole. Mozes jest a zuvat bez problemu?

boma

Messeje
To mas pravdu.clovek pojde raz za rok na disco a pride knestastiu. Takze podla teba neni nutne RTG? Lebo si myslim ze ked ma niekto zlomenu sanku tak s nou ani nepohne. Preto som ostal v soku po tvojej odpovedi ze ju mozem mat zlomenu aj ked ju normalne otvaram a kyvem na boky.

boma

Messje
Dik za radu. Ale sanka je uz v poriadku. Mozem nou normalne kyvat vsetko v pohode len dnes poobede mi strpli tie zuby a docital som sa aj vlekarni mi povedali ze to je narazeny nerv tak preto to strpnutie dala vitamin B thiamin.

Messje

Boma
Utekaj na RTG.Mozes mat sanku zlomenu.Nie je to sranda.Potom je to aj na regres.
Aj ja som mala sanku zlomenu a nevedela som o tom.Isla som len kvoli zubu a...vratila som sa zo zdratovanou sankou.

boma

Prosim vas o radu. Asi pred tyzdnom som sa dost nestastne pobil na diskoteke a mam dost narazenu sanku ale mozem ju v pohode otvarat takze bude asi len narazena. Ale co ma trapi viac ze po tom tyzdni mi strpla horna cast sanky aj so zubami. Je to ako keby mi u zubara dali anestezu na zub a necitim asi 5zuby aj cast hornej lavej celuste.dufam ze to nieje nic vazne a bude to len nejaky nerv.diky

Trenerpali

Ahojte s tymto podobnym problwmom som sa stretol aj ja, jedno rano som sa zobudil a zacal ma boliet klb v sanke (mame okno priamo nad postelou) takze mi bolo jasne ze ofuknutie, dlho som to odkladal az som oslovil jednu sukromu kliniku a bol u ortopeda pekne mi zistil ze problem nie je v klbe, ale v svale. Konkretne sa jedna o trigerpoint kde je to stuhnute a v strese. Su na to masaze kombinoval som to este s ultrazvukom u nich a som na tom rapidne lepsie :) mozem len odporucit su na to aj rozne negativnoizometricke cvicenia a tak :)