KONTAKTNE SOSOVKY z netu ....?

ushko

sosovky su super .. sice ich obcas prestriedam s brylkami, ale nedam na ne dopustit :) z netu su vzdy lacnejsie ako u ocnej.. objednavam si zo sosovky-kontaktne.sk.. vacsinu maju na sklade, a super je to, ze v ramci BA si ich mozte vyzdvihnut uz aj osobne .. a su o polku lacnejsie ako od mojej tetusky ociarky :) ak niekto chcete, mozete pri objednavke zadat moj kupon na zlavu 3%-

qh1e8d0x

sage

ja rovnako ako zdenka, aky sa mi pritrafi, taky pouzivam. ale najcastejsie pouzivam opti free. a prave na air optix.
nikde nie je napisane, ze na urcity druh sosoviek mozes iba urcity druh roztoku. oni su urcite vsetky kompatibilne :-)))

sosovkaa

Nechcem zakladat nove forum kvoli tejto otazke (ale kedze nefunguje vyhladavanie, tak nikde nemozem najst vseobecne forum o sosovkach).
Len by som sa chcela spytat, ze ak mam sosovky AIR OPTIX a doteraz som pouzivala SOLO CARE AQUA vodicku k tomu, je jedno, aku budem teraz? Pretoze ta sa mi minula, ale kupila som si nejaku inu...tusim nieco opti-free, alebo ako... myslite, ze je to jedno?! Alebo k sosovkam ide vyhradne 1-2 druhy vodicky?
Mne sa zda, ze ocna mi kedysi hovorila, ze nech pouzivam iba solo care, popripade nejaku inu (nazov si nepamatam), ale to uz bolo pred rokom, a ja som nikdy na nic ine odkazana nebola. Samozrejme, toto mi zaplo az potom, co som si kupila tu novu, tak ja uz fakt neviem. Myslite, ze je to problem?! moze sa nieco stat?

racer39

Roman23556 to zakrivenie je dost dolezita vec a ta sosovka by ta mohla drazdit, tak ze sa ti bude sosovka viac pohybovat na oku, takze rada ak ti sedelo zakrivenie 8,4 tak pri nom ostan a nemen to. Esopy na sosovky su skutocne lacnejsie, ale raz za rok treba na to ocne vybehnut, z prevencie, nespravne sosovky vedia narobit galibu v oku... videl som fotky u lekarky, aby ma postrasila :-) takze som za nakup cez net ale prevenciu treba dodrzat.

kiki

Presne ako hovoríte, ja mám acuvue oasys a objednávam ich už len z netu (//). Sú tam až o 100% lacnejšie než ako mi ich predávala očná, ktorá na tom zrejme veľmi dobre zarábala. Krejzygrl takže myslím že nemáš dôvod váhať:)

erushaa

teraz pouzivam Acuvue -Oasys, tatiez t tej stranky co tu pisete, paci sa mi hlavne ze zvycajne do 3-4 dni pridu az domov, pekne zabalene, s pukackami ;D