makeup- L´oreal infinite....16 h

micicici

presne tak dermacol je skvely. dokonca predal patent na makeup aj hollywoodskym maskerom. presne ten make up sa chystam kupit, co napisla kape. ale najprvominam vichy dermablend, je uuuzasny ale drahy dost.

kape

skus dermacol 24H-je hypoalergenny
www.dermacol.cz
je uplne super a stoji len 10€,dermacol je uzasna znacka,ktora je zrovnatelna s max factorom,dokonca dermacol predal max factoru v minulosti neake patenty,dermacolvyrabal prve make-upy v europe,mnohy ho zatracuju preto,lebo je lacny,on je lacny len preto,ze to nie je neaka svetova znacka ako napr.loreal ale len taka "obycajna"ceska,ale to nemeni nic na jeho vysokej kvalite

makeup

ahjte no ja neveom ja chcem nejaký perfektný makeup.. nejaký ktorý nebude pôsobiť dojmom masky a bude taký ľahký taký jemný... ja mám bezproblemovú plet ani nie mastnu jedine čo mám sú kruhy inak nič neporadíte??

micicici

podla mna je o nicom, nezodpoveda cene. mne vobec nevydrzal cely den, nekryje dobre taky proiemer za trosku nadpriemernu cenu.a mala som aj trues match atiez ma rovnako sklamal. ale ved vies co jednej vyhovuje druhej nie :)

bonduelle

Nevola sa nahodou infaillible? Tak podla toho aku mas plet a daj si pozor na odtien, pretoze je som to trosku spackala ze som si vybrala trosku zly odtien, i ked najsvetlejsi, ale na svetlost mojej pokozky stale nema..A vydrzi vazne cely den na tvari, a to mam mastnu plet. A kupila som ho za cca 400 Sk v DMke