PSYCHIKA !!!! A JEJ PROBLEMY :D:D

Príspevok v téme: PSYCHIKA !!!! A JEJ PROBLEMY :D:D
marti4

ahojte chcem sa vas iba opytat ze ci ten clovek nemozem byt psychicky vadny alebo blby jedna sa o mojho spoluziaka stale do mojho kamosa nadava kryci na celu tiredu nanho posielaho do pic..... a take veci proste kazdy bozi den nanho nadava na celu triedu....NEMYSLITE SI ZE JE POSTIHNUTY NA HLAVU ALEBO TAK NEJAK ???CHEL BY SOM VEDEIT LEBOO TOTO MOZE ROBIT IBA CHORY CLOVEK !!!!! JE TO CHUJ !

ivetk

Aj môj syn mal takýto problém na strednej škole, bol z toho nešťastný a my s ním. Rozodol sa že bude chodiť do posilovne. Našiel si tam viacerých dobrých kamošov. Chodi 3-krát do týždňa, viacej je kuracie maso s ryžou a zeleninové šaláty, ovocie. Narástli mu svaly. Pred časom ho zasa raz ten chalan provokoval a syn sa mu postavil na odpor. Najprv to vyzeralo že sa pobijú, ale potom si to útočník rozmyslel a odvtedy je pokoj, dokonca sa spolu normálne rozprávajú. Možno aj toto je dobrá cesta, i keď trvá trochu dlho. Prajem Tvojmu kamošovi veľa statočnosti a odvahy.

alicakl

A čo keď máte 19? Práve preto by ste sa mali začať správať ako dospelý.Hoci kto by mňa sústavne osočoval,podala by som to na políciu.A to nie je žalovanie.Ako môžte vedieť čo konkrétne vyvoláva tú jeho agresivitu, prípadne či to neprerastie do fyzického kontaktu.Aby potom nebolo neskoro.Myslím,že v dnešnej dobe trpia ľudia oveľa viac psychickými poruchami ako niekedy.Inak sa to volá aj šikanovanie.A to určite nie je zanedbateľné.Inak súhlasím,že to treba riešiť najskôr po dobrom, ale v tomto prípade nie som presvedčená o tom,že vás ten magor bude počúvať.Nedá sa zistiť cez niekoho nestranného o čo mu vlastne ide,alebo čo mu na tom spolužiakovi vadí? Možno by vám to pomohlo k riešeniu.

schelby

skusali ste sa s nim o tom rozpravat? Nie ste uz vo veku, ze by ste boli deti. Tak sa mu postavte, najlepsie, ak vas je viac v triede, ktorych to stve a spytajte s aho, preco to robi. Mozno sa tym nieco vyriesi. Ak nie, urcite by som to riesila cez pedagoga. Ale najskor po dobrom.

marti4

tak vies mi mame 19 a on neni taky mali chlapcek ze by siel zalovat a tak .... a bit sa nechce mi povedal lebo nehce mat problemy kvoli tomu dementovi tak neviem poradte mi je to moj kamos chcem mu helpnut on ho ignoruje ale stale otvrara tu smradlavu hubu ten somar

alicakl

Česi majú také príslovie: Co se škádlivá, to se rado míva.Možno po tvojom spolužiakovi ide.Skús sa ho na to opýtať.Alebo má nejakú poruchu v mozgu.Viem že je jedna choroba,ktorá u ľudí vyvoláva takéto stavy.Sprosto nadávajú.Ale sú to skôr výpady všeobecné ako len na konkrétneho človeka.Inak som prekvapená že s tým pedagog nič nerobí.Na mieste tvojho spolužiaka by som ho zažalovala za urážku.Len neviem koľko máte rokov.Prípadne to riešiť cez rodičov.Treba mu pohroziť.