Zrasty - gynekologicky problem a laparoskopia

Príspevok v téme: Zrasty - gynekologicky problem a laparoskopia
kathrin

Mali ste niektora zrasty? Odstranili vam to laparoskopiou alebo ako to cele prebieha? Boleli vas, alebo ako ste ich pocitovali ci nepocitovali? Mna boli na pravej strane dole, gyn. vysetrenie v poriadku, vraj to mozu byt zrasty po operacii slep. creva. Mam taky tahavy pocit smerom dolu...tak neviem...planujeme babo, tak neviem, ci to nebude prekazat. dakujem za odpovede

Lulu 1709

Biela Kobra:ďakujem za info bojim sa ale musim to zvladnut idem na sukromnu kliniku v PO.Mam sialene bolesti aj brucho aj v podbrusku aj vajecnik aj ako mechur tak vselijako.Tebe sa to ako prejavovalo.Musela si si kupovat aj gel ktory potom po ukonceny operacie vstrekuju do brusnej dutiny aby sa ti uz nerobili zrasty?

Alexis12345

Jancecka ja mam presne ten isty problem uplne to iste ak smiem aky to bol liecitel som zufala ved mam len 24r. :(

Sonča1

ja som bola operovaná na slepé črevo a našli mi zrasty. Vybrali mi ich a ani ma neinformovali o tom že bude pre mna tažko otehotnieť. Operovali ma Laparoskopiou. Taže neviem či po operácii budete môcť mat dieta :)

slavena

Ahoj JOZKO,

no ja som bola na magneticku rezonanciu. Tam mi nasli cystu 9 cm a o tých adheziach po slepom creve tam je pisane taktiez. Mam za sebou operaciu na gynde, no cysta sa nenasla. Bolenie mam stale. Na hrubom creve mam opuch presne na pravej strane. Liecia ma PENTASOU na chronovu chorobu. Liecba mi zabrala, prestalo ma neznesitelne nafukovat, ale ... ked pride menstruacia, znova sa vsetko opakuje. Tuto skutocnost som este len zistila najnovsie. Neviem, mala som 30 vnutorných stehov po porode a este aj cez konecnik ma sili. Myslim si ze to budu zrasty. Moze sa crevo zapalit od zrastov ak bolia uz niekolko rokov?

tahaj

neviem teda co robit ale myslite ze po laparoskopii a pouziti teraz noveho gelu Hyalobarrier by sa dalo predist aspon nejakej casti zrastov?vyskusal to niekto?