cervene flaky na tele dietatka

Príspevok v téme: cervene flaky na tele dietatka
miska17

Prosim vas ak ste sa s tym niekto stretli,mohli by ste mi poradit.Rocnej dcerke sa urobil na ramienku cerveny flak ,ako keby ohraniceny a zvacsujuci teraz asi velkostou 20centovky,no a postupne sa tvorili na brusku ,chrbatiku a ruckach,male a postupne zvacsujuce,neskriabe sa .Dr.nam predpisala batrafen roztok na potieranie,no nelepsi sa to a vytvorili sa nove.Prosim o radu .

mišička

ahoj chcem sa opýtať ako to vaša lekárka nazvala môj syn sa teraz takto vysipal a lekárka povedala že je to urnica vzali nám výtery a dali injekciu a lieky za jeden deň to zmyzlo a na druhý deň to bolo späť a ešte horšie

miska17

Dobry vecer,boli sme u koznej ,predpisala nam robenu mast,potieram treti den a vidno zlepsenie,tak sa tesim,dufam ze sa to malej nevrati.Dr.povedala ze to nieje z jedla ,ze je to kozny problem,ktory moze vzniknut aj z nicoho,vyzera to skoro ako psoriaza len je to nejaka lahsia forma ktora by mala zmiznut.

inkalina

Treba sledovať, či nemá aj iné príznaky, napr. bolesti hrdla, teplotu, hnačky, či nie je nadmerne plačlivé,atď. Vtedy treba myslieť aj na infekčné ochorenie, ak nebude mať žiadne iné príznaky, malo by to odznieť do týždňa.