Slepé črevo?

Príspevok v téme: Slepé črevo?
hally

Ahojte všetci. Prosím vás o radu. Pred 4 dňami ma začalo pobolievať na pravej strane, približne tam, kde by mal byť "slepák" a v oblasti pupka. V pondelok mám odcestovať do zahraničia, už mám kúpené lístky, tak váham, neviem čo mám robiť. Pravda je, že takéto problémy mávam sem-tam pri menštruácii a chcela by som sa opýtať, či si myslíte, že by to mohlo byť aj zo stresu, alebo strachu z cesty. V minulosti ma to tiež bolelo pri odchode na dovolenku. Ale strach mám. bolesti nie sú silné, najviac to pociťujem, keď ležím na chrbte, ináč žiadne iné príznaky. ďakujem za rady.

hally

Mňa to sem-tam zabolí najmä večer keď ležím na chrbte, cez deň si to veľmi nevšímam, keď som zaneprázdnená, lebo ako hovorím, tá bolesť nieje nejaká veľká. Ja aj tak predpokladám gyn. problémy, ale keďže gynekológa nestíham, lebo mám "svoje dni", tak idem asi na tú chirurgiu, nech to vylúčia a budem kľudnejšia.

kimka

hally slepak vraj boli najviac pri chodzi alebo pri pohybe hlavne pravou nohou. mne to prislo z nicoho nic zo dna na den, isla som rano do prace a pocitovala som strasne bolesti pri chodzi, az take ze som nemohla dokonca pohnut pravou nohou ked som sedela. hned som sla na vysetrenie a este v ten den ma operovali a doktor povedal ze to bolo na poslednu chvilu, ze som mala akutny zapal slepeho creva. ani som nemala cas uvazovat co sa deje a uz bolo po tom.takze som takeho nazoru, ist radsej na nejake to sono, aby to vylucili a urcite aj ty budes kludnejsia.na tvojom mieste by som nestracala cas a isla hned zajtra k lekarovi aby ta poslal na vysetrenie,sono a vylucili tak slepak.

kikki888

hally to tazko povedat, mne zistovali ci to je slepak dost dlho, bola som na roznych vysetreniach a povedali ze je to chronicky zapal, ktory ale neoperuju hned ale az po 2-3 mesiacoch,lebo sa moze stat ze je len podrazdene nejako viac a ze to prestane samo.Ale ty ked cestujes tak by si mala ist k lekarke pre istotu.