Helikoptéra

Príspevok v téme: Helikoptéra
ivka...

Ahojte. Môj manžel má 39 rokov a chcela by som mu na narodeniny kúpiť helikoptéru na diaľkové ovládanie do
1 200, - SK. Aby sa s ňou dalo lietať aj po vonku. Viete mi nejakú poradiť? A ak je niekto má, ste s ňou spokojní. Viete on je ešte taký malý chlapec ale priznám sa aj mňa by to bavilo. Ďakujem všetkým, čo mi niečo napíšu.

zjuzjika

a co keby si mu kupila auticko na dialkove ovladanie...vies aka je to sranda...praitel ma take velke a je to haluz.... stalo tiez okolo 1000sk alebo viac neveim a kupoval ho v draciku.. a urobil si k tomu inu baterku a vydrzi mu aj hodinu.....

jajka001_

ano, bez problemov...totiz jemu, na mna je to ovladanie prilis komplikovane a nebavi ma to :) je to taka jemna konstrukcia, ked spadne, nepolame sa, ked to do teba narazi, neboli to...aspon nie moc:)

ivka...

ďakujem, ja musím pohľadať niečo na internete a tak objednať, aby o tom nevedel, lebo my všade chodíme spolu.
Jajka a lieta dobre?

jajka001_

ivka, manzel si kupil pod stromcek v tej cene 1200 alebo 1300 taku helikopteru, je malicka asi do 15 cm, skatulu sme uz vyhodili tak znacku neviem, kupil ju v modelarskom obchode v auparku. neviem ci je velmi vhodna na von lebo myslim ze staci ze trochu zafuka, a odleti, ale este to vonku neskusal.

technécium

toto je super, on na helikoptére a stíhačka za ním, rozsvieťte svetlá a uveďte čo robíte v mojom vzdušnom priestore, lebo použijem raketu vzduch-vzduch....