obrezany-ako ho spravit rukou?

ivka.

no ono je to v podtate o náhode, že ktorá ti sadne. lekár to dopredu nevie a ani testy neukážu, či budeš mať nejaké nežiadúce účinky: bolenie hlavy, špinenie, náladovosť.... A táto ti prečo nesadla?

cica21

aj ja mam momentalne priatela s obriezkou, a vazne ho to neboli...je to lepsie ako uz bolo spominane...no som zvedava kedy bude to prave orechove :))

tina78

ja mam priatela s obriezkou ale neboj nic ho neboli.... no najprv som sa bala tej obriezky tak ako ty.. ale teraz si ju neviem vynachvalit... je to fakt lepsie.. ma na nom mensiu citlivost.. akurat ze sa uz nerobi 7krat za den ale ak dvakrat tak to je uspech...

edcba

Daisinka, nie. Preco by malo? Teda, nejake statisticky hodnotne skusenosti nemam, len s mojim :) ale PRECO by to malo nejak boliet...vyskusaj, najskor pomaly.
Mne sa obrezany paci, je taky uhladny a hygienicky nezavadny :D

Este by som sa pozastavila nad tym, ze treba lubrikant, aby sa lepsie smykalo. Co sa ma smykat pri rucnej praci? Prave kozku treba drzat pevne a posuvat hore-dolu po penise. Drazdenie vznika nie trenim koze, ale prave toho tvrdeho tkaniva, co je pod kozou.

edcba

Baby, ziadnu paniku! urobite ho normalne, rukou, ustami alebo klasicky, ako aj neobrezaneho. Moj manzel je tiez, zo zdravotnych dovodov a nikdy nebol nijaky problem. Ta koza na penise je aj tak volna a da sa nou pohybovat, akurat jej nie je tolko, aby zakryla zalud :)
Literatura uvadza akurat znizenu citlivost zaluda z toho dovodu, ze je stale "vonku". Ale to moze byt skor plus, najma u mladych muzov :)

niekto

tak to je pekna blbost ze ked sa bere do 5 rokov ma len dobre ucinky

kazda zena na to raguje individualne niektorej organizmus to zvlada a nema problem ina ma vazne problemi

kam sa ubera nase zdravotnictvo ked sa ta lekar nesnazi vyliecit ale ti predat liek o.O