Mam ist do divadla-co si obliect?

tpch1

to su ake saty "dlhe, nad kolena"? Take som v ziadnom obchode este nevidela, aby boli aj dlhe, aj nad kolena sucasne.

Miška

Dámy... Do divadla sa nosia výlučne šaty! A páni majú byť v obleku. Šaty musia byť dlhé, nad kolená, s rukávmi dlhšími ako po plece, takže žiadne na ramienka a topánky len s uzatvorenou špičkou. :) Dúfam, že nabudúce sa zachováte ako ozajstné slečny a oblečiete sa podľa bontónu, ale dá sa to nájsť aj na iných stránkach týkajúcich sa tejto témy :)

šata

ľudia prosím aj ja mám problém, neviem čo si obliecť na priateľove promócie, ale fakt netuším :D nechcem to nejako prehnať

ja:D

Ahoj ,
chcela by som poradit... mam 14-rokov a ideme do narodneho divadla :) je vhodne aby som mala aj saty na ramienkach alebo radsej nie ??

zuzic

emmusicek my sme boli zo skoly v narodnom minuly rok a dala som si suknu s pancuchami a vyssimi cizmami, ta sukna neni az tak extra sviatocna taka tmavohneda kratsia, a tricko s dlhym rukavom a na to ciernu vesticku s koralkami...teraz idem v nedelu do normalneho divadla a to si dam uz rifle so sviatocnejsim svetrikom normalne do mesta nenosim extra sviatocne
spytaj sa aj spoluziacok co si oblecu:)

mate59

ak si myslíš, že sa ti budú smiať, daj si nohavice a sačko,bielu blúzku,ale určite nie rifle.Do divadla by sa malo nosiť spoločenské oblečenie,sukňa by bola vhodná,hlúpych spolužiakov si nevšímaj.

emmusicek

Mno ja na zajtra idem do divadla a neviem si co obliect ale ked si zoberiem napriklat suknu tak uz vidim ze sa mi spoluuziaci budu smiat prosim Vas poradte mi (11 rokov)

Petuska B

Ľudia vy neovládate spoločenský bontón??? Každá žena by ho podľa mňa ovládať mala, inak sa nikdy nemôže nazvať dámou. Rifle do divadla určite nie, je jedno aké je to predstavenie. Kostýmom nikdy nič nepokazíte. Nohavice alebo sukňa, nejaký top, kabátik.
jaja :) to ste boli asi na nejakom školskom predstavení, nie? Lebo inak si tie rifle a botasky fakt neviem predstaviť.

jednoockoo

podla mna sa rifle nehodia, aj ked vyzeraju obtiahnute a zladis sa k nim do elegantna, nohavice ano, ale nie rifle...neviem mozno som staromodna :)

Iwush

Ja momentáne tiež riešim túto otázku, keďže sa chystám do divadla. Avšak idem na také dosť humorné predstavenie, ktoré je určené hlavne mladým ľuďom, takže moje fialové saténové šaty zostanú v skrini. Oblečiem si tmavé, na fest obtiahnuté rifle, k tom taký strieborný top, vysoké čierne lodičky a tenký čierny kabátik. Myslím, že je to slušné a nič tým nepokazím...