ešte stale necitim pohyby babatka????

bibi...

dd máš pravdu je to taký pocit ako si písala.Ja som to mala prvýkrát v 20-om týždni.Už veľmi som čakala.Boli sme na svadbe.Ako som pri stole sedela,zrazu 2-kát sa to stalo,potom tu noc ešte raz.Bol to veľmi zváštny pocit.Aj ja som sa bála že to nebudem vedieť či je to ono.Dá sa to zbadať.Druhé som už skôr cítila.

dd

ako to v jednej teme perfektne opisala jedna tehulka, je to ako keby si mala svalovy tik v podbrusku..take kratke ale zretelne sklbnutie..a ja som napr.citila aj take ako keby steklenie..ako keby ma tam v podbrusku nieco steklilo, zvnutra :)..neboj, ak si zatial ok, tak si myslim, ze je to v poriadku, mozno len babatko je troska "lenivsie" :) alebo si si nie ista tym, co citis :)..drzim prsty, aby Ste boli v poriadku!

19832323

dakujem,je to prve a neviem ake to je ked sa ma pohnut. ale nemam ziadne priznaky stoho,no len dufam z to je ok. Inak som ok....

dd

pohyby dietatka by mala zena pocitit okolo 20.tyz.tehu..moze to prist o nieco skor, ale i neskor..ak je to Tvoje prve dietatko, tak mozno to uz citis, len si si nie ista, ze su to prave pohyby..pokial nemas nejake problemy - krvavy vytok, krce v podbrusku, prip.nieco ine, citis sa ok, tak by som sa asi snazila zachovat pokoj..ale pokial chces mat istotu, radsej zajst na gynekologiu..