co sa stane,ked sa prasacia chripka nelieci??

mini929

ahojte..
Ja som dostala vysoke horucky,velmi kaslem a necitila som sa najlepsie.Isla som teda k lekarovi,ten miesto okamziteho odberu krvi a mocu mi nasadil antibiotika a poslal ma domov. nakolko som zivnostnik a pn mi je na nic,sla som do roboty,oznamila to aj doktorke ktora povedala ze OK.
Tak mi povedzte ako sa moze jeden dr. takto chovat?? ak by som ju mala sa to akoze nikdy nedozviem?? a moje okolie?? kolegovia a rodina??? super nnie??
Soorrryyy,ja sa to dozviem vsak pomaly pojdu nasi kupovat truhlu pod stromcek:((((

"slniečko"

Takže ak by sa náhodou stalo, že sa od niekoho nakazím prasacou chrípkou - a budem ju liečiť ako obvykle: niečo na hrdlo, čaje, miestami Panadol, bude to stačiť? Vyliečim sa z nej? Čo by na ňu vlastne lekár predpísal?

musska

och moj boze.. na zapal pluc zomrie ovela viac ludi ako na tu prasaciu chripku, nenormalne divadlo okolo toho robia, je to SMIESNE, je to rovnako ako s vtacou chripkou. Chripka ako chripka, as stresujte hlupostami..

RNG

co sa stane z neliecenymi virusovymi chorobami vseobecne?
Velka vacsina ludi si vybuduje na ne obranne latky a vyzdravie. Antiviralne lieky su zname len kratky cas, a ani pred tym ludia s vynimkou epidemie v rokoch 1918-1919 na chripku neumierali masove.
Dnesny problem je ale, ze tych virusov je coraz viac a mnohe nosime v tele, takze ked sa nebudeme aktivne branit, a to aj v tedy, ked sa citime relativne zdravi, dame im moznost telo poskodit.
Preto zdoraznujem antiviralne pre kazdeho, aspom ten selen, zinok a probiotika.

RNG

Zatial zo sprav na prasaciu chripku umrtnost je len okolo 1 %. Pri inych chripkach je to tiez 0.5 az 1 % a umieraju hlavne starsi ludia s velmi slabou imunitou.
Zatial to nijak nepredstavuje tu "hroznu epidemiu" ako to vymalovali v tlaci a televizii ani sirenim sa, ani nasledkami. Cely ten cirkus bol zrejme vyvolany na vytvorenie dopytu, aby farmaceuticke koncerny dostali garantovane vladne objednavky na novovyvinute vakciny.
Nie je to prvy krat, podobny cirkus bol okolo antraxu aj vtacej chripky.A ziadne epidemie sa nevyvinuli, ale obrovske vladne nakupy za poriadne mastne ceny(ziadna konkurencia!)zabezpecili vyrobcom velke zisky.
Mimochodom ten cirkus s nedostatkom vakcin, ktory bol umelo vyvolany na zvysenie dopytu a cien bol prevedeny bravurne aj pred dvoma rokmi.

tamuuusa

mna by to inak tiez zaujimalo.. co sa stane, ak sa nelieci.. aby som to lepsie upresnila: zacnem mat priznaky ako kasel, bolest hrdla, bolest svalov, unavu.. povazujem to za klasicku chripku, s ktorou nikdy nenavstivim lekara (ako dobre vieme, su aj taki, ktori predpisuju ATB aj na chripku, staci povedat, ze ma boli hrdlo a uz mam ATB).. takze si myslim, ze je to klasicka chripka, a nie prasacia, kedze som nenavstivila ziadnu ohrozenu krajinu a myslim si, ze na SVK je bezpecne.. lenze nahodou sa bude jednat o tu prasaciu, len ja zijem v domneni, ze je to klasicka chripka.. co sa vtedy stane?? da sa z prasacej chripky vyliecit aj bez liekov?? popiste mi, prosim, ako to funguje.. dakujeeem srdece za inteligentne odpovede..