Ako sa stat bacharom?

markezo

mám otázku...mám tetovaie od chrbta cez rameno a konči mi na hrudi...dalo by sa zakryť, ale otázne je či ma zoberú mali ste niekto podobný problém? alebo viete niekto či prijímajú ľudí čo majú tetovanie?

jahodka123

ajajja - na tomto fóre je to úplne normálne. Namiesto toho, aby ti poradili, tak ťa budú súdiť a ešte si aj domýšlať. Nič nové.... Česť výnimkám !

ajajja

Ach bože, toto sú tak skreslené info a mienky že až :) Nerozmýšľali ste, že podstatná môže byť finančná motivácia + tie výhody ( a nie je ich málo ) okolo toho? Môj muž si tiež pred rokmi dával žiadosť a verte, že on ani náhodou nie je človek, čo by mal potrebu nad niekým vládnuť alebo niekomu niečo dokazovať. Bolo to len kvôli prachom. No ale nezobrali ho :) Takže asi ako vo všetkom - nemôžete hádzať všetkých do jedného vreca a tým skôr keď človek nevidí tú samotnú prácu a okolnosti okolo toho. Ak si myslíte, že " bachar " celý deň do väzňov skáče, buzeruje ich, alebo mláti obuškom tak ste na omyle. A treba myslieť aj na to, že nie vždy to s tými hajzlíkmi za mrežami ide po dobrom. Akurát teraz som mala možnosť jedného neskutočne arogantného psychopata z nemenovanej mafiánskej skupiny vidieť. No ja by som už vybuchla a jednu mi pridrb@la a tí chalani len v kľude a pohode mu 1000x povedali nech sa ukľudní.

ajajja

0vecka, takých nie je zas tak veľa :) Aj keď nájdu sa aj také " dôležitejšie " typy bacharov, tak ako napr. aj u policajtov nájdeš chalanov, čo sa v tom tak trošku vyžívajú. A napr. v takom ústave s minimálnym stupňom stráženia ani nie je potreba sa ventilovať na väzňoch ...

slnecnica

Mozog pretavíš do svalovej hmoty a spravíš fyzické testy na školskej úrovni (beh, kliky, brušáky, zdvihy, na iné si nespomínam).

ajajja

Žiadosť si pošleš priamo do väznice, kde chceš robiť. Ale tá tlačenka tam je nehorázna, ak nemáš známosti, nedostaneš sa tam.

moska8, nedramatizuj :) Možno si to vyštudovala, ale v praxi nerobila. Poznám xy " bacharov " nakoľko robím v tejto oblasti,ale žiadny z nich nemá žiadnu poruchu osobnosti. Sú to úplne normálni chlapi, s normálnym životom, rodinami, záujmami a problémy majú len také ako my všetci ostatní ... :)