Otravni susedia,nedaju si povedat,robia naprieky

Príspevok v téme: Otravni susedia,nedaju si povedat,robia naprieky
bozeeeeeeeee

Prosim vas, ako by ste riesili susedov, ktori byvaju nad vami a pri chodzi dupu hrozne patami o zem? jedna clenka ich rodiny chodi doma v prezuvkach,co maju podpatok.Uz to neviem zniest.Presne viem,co cely den robi, lebo pocujem kazdy jej krok.To sa uz neda vydrzat:/
Pred pol rokom som im napisala list, naco mi odpisali, ze si mozu robit vo svojom byte co chcu. Na oplatku som si potom uzila od nich este viac dupania. V noci o 12tej nad mojou izbou ta krava zacala naschval dupat rozne rytmy. Dalej raz v noci o druhej im nado mnou nieco hrozne buchlo o zem, ze som skoro zinfarktovala. Zabuchala som im metlou hore,ale to som nemala robit. Vypocula som si pol hodinove buchanie a presuvanie nabytku.
Fakt ze som z nich uz na nervy.Stale mi bucha srdce,lebo som z nich nervozna a nemozem sa poriadne doma uz ani ucit. Ked som im to vtedy napisala v liste, tak povedali, ze sa mam chodit ucit do kniznice.
Bojim sa, ze ked ich s nasimi upozornime znova, tak sa to zhorsi a naberu grady. Co sa da v takychto pripadoch robit?

Milk

Pre: Marcisovsky - 01:42:11 asi už bolo na Teba veľa hodín a bol si veľmi unavený, keď splietaš Fica s niečím čo ani sám neovládaš, nejaké svoje (Tvoje) daňové podvody a úniky, a možno sú to len Tvoje únikové prdy v Tvojich gatiach ale dobre...
My tu rozoberáme problémy so susedmi.

Takže k meritu veci.
Nakoniec ako som uviedla, podarilo sa nám zbaviť našich smradľavých susedov.

Keď môj manžel povedal lúzakovi, že ešte raz budeme jeho deti počuť plakať preto, že ich jeho špinavá fľandra mláti hlava - nehlava jeho dve malé deti, zavoláme na neho SOCIÁLKU.
Povedal mu, že potom sa s ním porozprávajú nejakí nepríjemní ľudia.
Posrali sme sa od strachu nad PÁNOM veľkopodnikateľom a plakali sme od strachu.
TATA CORLEONE je oproti takémuto lúzakovi hotový šuviX.
Teraz plačeme od šťastia, pretože PÁN VEĽKOPODNIKATEĽ predsa len usúdil, že TÁ sociálka je pre neho predsa len hrozba.
ODSŤAHOVALI SA!!!
lenže...
Stará Anča, jeho tupá mater, ktorá býva o dve poschodia vyššie zvolala schôdzu vlastníkov bytov , kde nás na totáča poobsierala. No, čo už. Srať na ňu. Zúčastnili sme sa na schôdzi ale odišli sme z nej skôr a potom to začalo. Susedia žalovali.
Osral ich náš pes...
Pán Marcisovsky - máš pravdu. Toto sa neskončí nikdy.

Robíš, pracuješ, nekradneš, snažíš sa a aj tak Ťa flandráci pošpinia.
Závisť? Nenávisť? Neschopnosť? A znova závisť? = všetko dohromady.
Poštvali proti mne jednu dementnú susedu. PiXla, ktorá nemá pud sebezáchovy. Iba tak. Povedia jej:" Dáme Ti dole náhubok a trhaj"! A ona trhá. Aby od seba odvrátili pozornosť, od svojej špinavej nevesty, ktorá mláti svoje dve malé deti, poštvali proti mne postihnutú flágotu. Nahráva ma na mobil, keď ma poriadne vytočí, potom ma udáva policajtom. A Oni na to na totáča serú ale ja mám dve roboty a nemám čas chodiť vypovedať pičoviny, ktoré oni aj tak uložia.
Flágota zneužíva chuderu, ktorá nikdy nikde poriadne nepracovala, myslím že jeden čas za komoušov sa živila lepením plagátov ale inak nič.
... a potom príde ďalší pán podnikateľ, ktorý je za vodou, jeho piča robí v práčovni - špinavé handry rajbe ale inak nóbl rodinka, do riti by sa im strúhaný vlas nezmestil.
A ja idem ráno psa vyvenčiť a on my po nose a bradavkách brnká. A jeho suchá piča sa smeje.Však v práčovni je vždy sranda.
Asi začnem po kávičkách chodiť a rozmýšľať, kedy komu zabrnkám.
Ale kedy? Keď mám dve roboty?

Marcisovsky

Čo ja viem, lebo to je taká večná dilema ako liečba rakoviny alebo stočené kilometre, že sa to nikdy na 100% do bodky nevyrieši alebo vždy to bude vznikať. Lebo na také trápne veci ako hádky medzi ľuďmi zákony jednoducho neexistujú a keď aj, tak vždy budú akési deravé, nikdy nebudú úplne pomáhať, vždy na veky vekou iba dočasne. I keď je pravda, že doba sa mení, pomery medzi ľuďmi tiež a keď raz napríklad niekto Vám problémový z okolia zrazu zmizne alebo na dnešnú dobu, že odíde súrne za prácou do zahraničia a na dlhý čas alebo už navždy tu nebude, tak týmto spôsobom na viac menej aj problémy vyriešia, či už len dočasne alebo permanentne, ale také veci ako riešiť to právnou cestou cez úrady, súdy, si myslím, že je v dnešnej dobe dosť primitívny nápad. Dobre, ako kedy, ako kde, lebo je to celé len o ľuďoch, ale na niekoho zaberie už len prvá vyhrážka a skrotí sa a na niekoho ? Pokiaľ sa mu zdá, že svojimi sťažnosťami mu obmedzuješ život, tak samozrejme to nenechá len tak a zvyšok už poznáme zo života :-) Kolotoč súdnych ohováračiek, vyhováračiek, nekonečné dlhé trvania, pojednávania, je to proste neúčinné, rovno sa na to vysrať ! To, čo by tebe už dávno zlomilo väzy inému absolútne nemusí. Celé je to len o tom, kto má akú trpezlivosť, vytrvalosť, nervy na to, lebo niekto vydrží a niekto zas nie, čo môže nakoniec skončiť veď vieme ako, tak ako v 90. rokov, že zbaviť sa nepohodlných vraždou (likvidáciou zo sveta), keď už vážne nič iné nepomáha, čo sa stalo aj v 2010 Karlova Ves. Alebo tak ako napr. Fico, len kradol, kradol, odvolávali, chodili na protesty celá ulica a stále nič, stále tam je a nie a nie sa ho definitívne zbaviť, čo som vyriešil úplne po svojom, že som prestal platiť odvody, dane z odrobenej práce ako pomsta pre neho a jeho kumpánov, v tomto prípade voličov a dôchodcov a pozri ! Pomohlo, keď sa chce, tak sa dá, v tomto prípade kto vie, ten vie ! :-) Alebo ako motivačný príklad Elon Musk, dlho nad niečím rozmýšľa až sa to nakoniec nejako vyrieši, ako platí, že pomaly ďalej zájdeš. Proste musíš byť trpezlivý, hľadať riešenia a iste na niečo prídeš ! Lebo ak sa Ti vážne nič nechce, len sa neustále sťažovať po súdoch, tak sa to nakoniec ešte zbytočne celé obráti len a len proti tebe alebo tým proste nič nedosiahneš. Už aj samotná polícia má toho plné zuby, stále riešia prípady, ktoré sú absolútne nepodstatné a ľudia si to kľudne môžu vyriešiť aj sami medzi sebou, teda, že to nie sú extra vážne prípade, aby tak či tak na to trebalo políciu, proste vyriešte si to ináč ako cez štátne inštitúcie a basta, lebo ináč to nemá vážne vôbec zmysel ! ! !

aktewi

ahojte,mám susedu,robí nám hrozné veci keď povešiam prádlo tak vtedy začne polievať tie svoje kvietky ale leje mi aj na prádlo,alebo nasype piesok,múku nahádže mi odtrhnuté kvety alebo burinu n balkon.Robí to niekoľko rokov.Svokre liala vodu aj na hlavu,keď vešala prádlo,moja malá dcérka sa hrá na balkone a mi povie mamka musím ísť dnu lebo prší.Je to choré,a nebudem koly nej kupovať striešku nad balkon jednoducho nech to nerobí nech sa správa ako normálny človek.Chcem vedieť či je na to zákon,a či ju možem žalovať,aby už prestala.Ďakujem a mi niekto poradí

nasrdenaa

čo robiť v prípade, ak moji hluční totálne priblblí susedia robia "žúrky" typu - "sme od seba síce 20 cm, ale vrieskame akoby sme kričali z BA do KE"? do toho nejaké zamindrákované psisko a vreštivé decko? my máme 7 mesačnú dcéru a ani keď mala najhoršie kolikové stavy alebo zúbkovanie, nerobila ani z polovice taký bordel, ako oni. Po upozornení sa to len zhoršilo. ALE ONI SÚ ZAHOJENÍ, LEBO NAŠI HLUČNÍ SUSEDIA MAJÚ ZA OTCA POLICAJTA - a ten je ten najväčší kretén - vodca ich hlúpej bandy!
Bývajú presne nad nami a počujeme všetko. Zvuk sa šíri, samozrejme, aj cez kovové radiátory potiahnuté cez všetky byty ("v čem udělali soudruzi chybu...?", keď to takto navrhli?!)
OTRASNÉ

158359

vyskusaj si precitat a aplikovat §127 OZ vo svojom byte si mozes robit co chces medzi 6:00 - 22:00 ale len kym tym neporusujes vlastnicke alebo uzivatelske prava toho druheho, treba si spravit nahravky hluku ako nejaky dokaz a vysvetlit susedovy ze je na to zakon, staci ist na miestny urad a tam celu zalezitost ohlasit, nech ju riesia, nakolko mesto ma prava riesit taketo veci tiez, alebo potom na sud ale treba vela dokazov a svedectiev, osobny nazor: kyselina maslova na parapet okien ak je sused nad Vami, a ten parchant si uz nevyvetra

neurol

Och jedna co to tu komentuje mi pripomina moju susedu nad nami. pretoze ich ozaj uz spehujem ci idu komecne do certa a mozeme si v klude a v tichosti bez nervov uzivat byt. Pretoze nechat dieta behat po byte a podotykam naschval je trosku na hlavu. a pätami a najviac ako to ide ze sa vam az rit na gauci trase a pohare cvengaju o seba. lahko sa rozprava ludom, ktori to nikdy nezazili. chcela by som vediet ako by sa zachovali ludia, keby im to iste robili kazdy den a budili by vase dieta kazdy den. lahky argument ako mojej susedy ze jej dieta nevie lietat a je nesvojpravne a nevie co robi

Milk

Dobrý deň,
tiež práve riešime s manželom dlhotrvajúce spory so susedmi, ktoré si myslím, že neprestanú nikdy. To viete, ak sa s niektorými poznáte 30 rokov - jednému sa darí menej, jednému viac a jednému absolútne nie a to až do takej miery, že mu z toho prehrabáva, do takej miery, že sa ostatní susedia boja ísť svedčiť aj v prípade ak sú osobne svedkami incidentu, ktorý vyvolal agresor. Musíte si preto poradiť sami, aby ste od takejto spodiny mali aspoň na chvíľu pokoj.
Neverili by ste ako málo Vám stačí k tomu, aby ste tú lúzu aspoň na chvíľu zastavili. A nepotrebujete k tomu ani veľké a drahé náradie.
Stačí teda strčiť špáradlo do výťahu na najvyššom poschodí medzi dvere a stenu, nech si ide kripel domov pešo, alebo ho "prasknúť do zvončeka vtedy, keď im krypli už konečne pospia, lebo celý deň na nich dementná mater zvysoka serie, takže robia taký randál, že sa v byte pod nimi nedá vydržať a nepočujete si vlastného slova, nehovoriac o tom, že sa bojíte, že Vám spadne na hlavu luster.
Ak sa to týka bytu pod vami, položte vežu na zem, prikryte ju čo najviac perinami a pustite na plné gule. Pokojne choďte na pivo a vráťte s o hodinku. To postačí.
Kľudne sa im môžete niektorým vyhroziť aj políciou (aj keď táto inštitúcia stojí niekedy na hovno) a to hlavne vtedy ak dementná mater 2 hodiny permanentne mláti svoje malé dieťa. Pridajte k tomu hrozbu, že budete kontaktovať aj sociálku, ktorej poskytnete zvukový záznam, ktorý ste vyhotovili za ich dverami. Informujte o tejto skutočnosti čo najviac okolie aj keď keď ono poväčšine nechce počuť problémy iných. Obmedzte pri tom siahodlhé traktáty, v krátkosti opíšte skutočnosť, ktorej ste boli aj nepriamo svedkom ... počuli ste... Pripomeňte im, že zajtra sa to bude možno týkať už aj ich, ak sa odsťahujete a svoj byt predáte rovnakej lúze ako je tá, ktorá si Vás práve z Vás urobila fackovacieho panáka.
Niekedy však nezaberie ani toto - vravím z vlastných skúseností, pretože niektorí ľudia sú fakt sprostí a nepoučiteľní, robte preto všetko v štýle agresorov - odkukajte to od nich, presne v ich štýle. Ak prejdú okolo Vás, len tak mimochodom - prdnite si a ospravedlňte sa z odôvodnením, že ste mali na raňajky práve fazuľovú polievku zo soboty a veď vy ste vlastne taký otvorený človek. Toto platí hlavne na aroganťákov, ktorí sa síce vo Vašej spoločnosti tvária ako ťažkí inteligenti ale ak zbadajú, že ste najmenej pripravení, ovalia Vás takou urážkou, že nie ste schopní sa z toho mesiac spamätať.Ak nemáte "po ruke" práve smradľavý prd, grgnite si. Zdržte sa vulgárností, osočovaním, neprimeraným obviňovaným... Na toto takáto lúza iba čaká.
Urobte im presne to, čo oni Vám. Vytiahnite na nich ich slabosti, napr. nedostatočné a nízke vzdelanie, rodinné problémy aj z pred niekoľkých rokov, neschopnosť ich detí sa zamestnať, takže ich rodičia musia živiť,finančné problémy, popr. ak máte 100% overenú informáciu - exekútora, možné podvody a podsunúť im to v opatrnej skratke, že takýmto činom sa zaoberajú kompetentné inštitúcie.
Buďte za každú cenu milý. Aj keď Vám budú nadávať. Viem, že to stojí veľa sebazaprenia.
Za každú cenu majte vždy pri sebe pripravený mobil. Pred nahrávkou upozornite hajzla, že tento rozhovoru bude nahrávaný.
Slušne si vyprosujte jeho svinstvá, ktoré sa Vám potom nahromadia na Vašej hlave.Zaberá to hlavne keď sa Vám vyhrážajú fyzickým násilím.
Ak to nezaberie, začnite sa potichu zaoberať odchodom. Vás nový domov vyberajte dôkladne, aby ste sa nedostali ešte do väčších sračiek. Odmenou Vám bude posledný krok, ktorý pri odchode urobíte. osobne im predstavte ich nových susedov. Hlavne tým, ktorých ste dovtedy prosili o pomoc a oni ostali pasívny. zaželajte im všetko dobré a s kľudom angličana a so šarmom francúza zatvorte sa zebou dvere!!!

mishel021

Dobrý deň
Čo sa týka susedov, tých svojich by som nikomu nepriala.
Stále nám robia napriek , sledujú nás , nadávajú nám a pod. zlé veci.
Tiež si nevieme dať s nimi radi. Najradšej by som ich niekde odsťahovala a čo najďalej.